HydraFacial™ -kasvohoidot

HydraFacial™ -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial-kasvohoitoon voi yhdistää ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän LED-valohoidon tai kasvojen nestekiertoa elvyttävän ja turvotusta poistavan lymfaterapian.

Löydä sinulle sopivin HydraFacial™ -kasvohoito

 • HydraFacial -hoito hyödyntää patentoitua ja markkinoiden edistyneintä teknologiaa, jonka avulla iho kuoritaan, puhdistetaan ja kosteutetaan HydraFacial -laitteella. Alipaineimu kuorii ihosolukkoa ja tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista. Samanaikaisesti laitteen avulla imeytettävät tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia, joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta. HydraFacial on monipuolinen, nopea ja tehokas sekä heti vaikuttava kasvohoito. Ihossa näkyy muutoksia jo yhden hoitokerran jälkeen.

  HydraFacialin kuorinta on verrattavissa timanttihiontaan ja hoidon avulla saadaan näkyviä tuloksia mm. epäpuhtaan tai ikääntyvän ihon hoidossa. Ihon kunto paranee, rypyt ja juonteet häivyttyvät, tuloksena on puhdas, terve ja kaunis iho. Hoitavat aineet jäävät hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacialilla saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

  HydraFacial™ Signature -kasvohoito

  Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita, jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Suosittelemme Signature-hoitoa, kun kaipaat ihollesi peruspuhdistusta ja nopeaa glowta.

  HydraFacial™ Signature kaula ja decollete

  HydraFacial Signature -hoito voidaan tehdä myös omana erillisenä hoitona vain kaulan ja rinnan alueelle. Yhtenä vaihtoehtona on yhdistää kaulan ja decolleten hoito HydraFacial-kasvohoitoon, jolloin saat kaulan ja decolleten hoidon edullisempaan hintaan.

 • HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito

  Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon.

  Suosittelemme Clarifying-kasvohoitoa, jos ihossasi on enemmän puhdistettavaa ja epäpuhtauksien lisäksi ihosi väri kaipaa  tasoitusta ja kirkastusta.

  HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoito

  Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal-happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita.

  Suosittelemme Age Refinement -kasvohoitoa ikääntymismuutosten tehohoitoon.

  HydraFacial™ Platinum -kasvohoito (all inclusive)

  Kokonaisvaltaisin HydraFacial -kokemus, joka aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal -happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led -valohoidolla. Hoidon kesto on noin 40-50 minuuttia.

  Suosittelemme kokonaisvaltaista Platinum-hoitoa erityisesti ikääntyvälle iholle, sekä jos ihossasi on enemmän hoidettavaa ja useita iho-ongelmia kuten epäpuhtautta, turvotusta, värivirheitä tai veltostumista. Hoitoon yhdistettävästä led-valohoidosta on ollut apua myös erilaisiin ihoärsytyksiin kuten rosaceaan.

Kenelle HydraFacial™ -kasvohoito sopii?

HydraFacial sopii moniin iho-ongelmiin ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Hoito on turvallinen eikä vaadi toipumisaikaa. Ensimmäinen hoitokerta kannattaa kuitenkin varata noin kuukautta ennen tärkeitä juhlia tai tapahtumaa, sillä epäpuhtauksia määrä ihossa saattaa lisääntyä hoidon jälkeen. Se on kuitenkin normaalia, sillä iho jatkaa puhdistautumista ja uusiutumista hoidon jälkeen. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioomme, jos olet epävarma palvelun sopivuudesta sinulle.

HydraFacial-kasvohoidoista on hyötyä:

 • rasvaiseen + tukkeutuneeseen ihoon
 • laajentuneisiin ihohuokosiin
 • ihon rakenteen parantamiseen ja ihon kirkastamiseen
 • auringon aiheuttamiin ihomuutoksiin, kuten pigmenttihäiriöihin ja epätasaiseen ihonväriin
 • ryppyihin ja juonteisiin
 • ihon kiinteyden ja kimmoisuuden puutteeseen sekä kuivaan ihoon

HydraFacial™ -kasvohoidossa on kolme vaihetta:

 1. Alkupudistus ja kuorinta.
  Kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän, mutta tehokkaan kuorinnan avulla.
 2. Ihonpuhdistus ja kosteutus.
  Tehdään kivuton ihonpuhdistus. Iho kosteutetaan kauttaaltaan.
 3. Tehoaineiden pyörresyöttö.
  Kyllästetään iho antioksidanteilla ja peptideillä, jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi.

Yhdistä HydraFacial™ -hoitoosi lymfaterapia tai led-valohoito

Laitteellinen lymfahoito

Laitteellinen lymfahoito terävöittää kasvojen piirteet hetkessä! Kevyt, miellyttävä ja kivuton lymfahoito tehostaa kasvojen nestekiertoa ja poistaa ylimääräistä turvotusta. Suosittelemme hoitoa ennen spesiaalia tilaisuutta tai säännöllisesti otettavana ylläpitohoitona, mikäli kasvosi ovat taipuvaiset turvotukselle ja ylimääräisen nesteen kertymiselle. Lymfaterapia on yhdistettävissä HydraFacial Clarifying -kasvohoitoon (katso tarkemmat tiedot hinnastosta). Tutustu myös Beauty Barimme Face Slim -lymfahoitoon.

Led-valohoito

Turvallinen ja bakteereita tappava Led-valohoito rauhoittaa tulehtunutta ja punoittavaa ihoa, samalla kun valohoito stimuloi ihoa kiinteyttävää kollageenia. Suosittelemme led-valohoitoa punoittavalle ja ärtyneelle iholle, epäpuhtauksiin kuten punoittaviin näppyihin ja rosaceaan sekä ihon ikääntymismuutoksiin. Myös kuivuudesta kärsivät asiakkaat voivat saada apua ihon toimintaa elvyttävästä led-hoidosta. Led-valohoito on yhdistettävissä HydraFacial Clarifying -kasvohoitoon (katso tarkemmat tiedot hinnastosta). Tutustu myös Beauty Barimme Soothe & Boost led-valohoitoon.

Kuivan ihon hoitolahoidot

Hoitolassa kuivaa ihoa voidaan tehokkaasti hoitaa kosteuttavilla kasvohoidoilla. Usein ammattikäytössä olevat tuotteet saattavat olla tehokkaampia, ja niiden avulla saadaan palautettua ihon kosteuspitoisuus nopeammin. Hoitolassa tehtävillä tehokkailla kuorinnoilla saadaan ihon kuiva ja hilseilevä pintakerros kuorittua pois, jolloin iho vastaanottaa kosteuttavat raaka-aineet paremmin. Kosmetologi voi myös käyttää erilaisia apuvälineitä, kuten ultraääntä, HydraFacialia tai mikroneulausta saadakseen kosteuttavat aineet imeytymään paremmin ihoon, jolloin saadaan tehokkaampi kosteutusteho.

Laajentuneet ihohuokoset & ihon epäpuhtaudet

Talineritykseen taipuvaisessa ja tyypillisesti myös hieman paksummassa ihossa voi herkemmin olla laajentuneita ihohuokosia, jotka täyttyvät ihon rasvasta eli talista.  Alipaineimuun perustuva HydraFacial-puhdistus on erityisen hyvä tällaiselle iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia, avonaisia mustapäitä sekä pieniä näppyjä. Kivuttomuutensa ansiosta HydraFacial sopii hyvin myös nuorille asiakkaille. HydraFacial ei sovi tulehtuneiden finnien tai aknen hoitoon.

Ikääntyvän ihon hoitolahoidot

Hoitolahoidoilla, erityisesti sarjahoidoilla, voidaan tehokkaasti hoitaa ikääntymisen merkkejä. Paras yhdistelmä on tehokkaat hoitolahoidot, laadukkaat kotihoitotuotteet ja ihon säännöllinen hoitorutiini. Ihon ikääntymismuutoksiin löytyy nykyään laaja kirjo eri asteisia hoitolahoitoja. Kemiallisilla kuorinnoilla ja happohoidoilla voidaan saada hyviä tuloksia erityisesti ihon värimuutoksiin. HydraFacialiin yhdistetty led-valohoito stimuloi kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa. Myös ihon mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihon koostumusta. Tehokas Dermapen-mikroneulaus on turvallinen ja suosittu ikääntyvän ihon hoitomenetelmä.

HydraFacial™ Helsinki, Espoo & Turku

Teemme HydraFacial-kasvohoitoja Helsingin, Espoon ja Turun kauneushoitoloissamme. Kaikki kosmetologimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. HydraFacial-kasvohoitoja tekevät taitavat kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia, jotka osaavat auttaa sinua ihosi hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Heiltä saat myös aina mukaasi kotihoito-ohjeet, joiden avulla saat pidettyä ihosi hyvässä kunnossa ja kuulaana. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ihoterapeutin.

Hinnasto

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät Beauty Barin pikakasvohoidot, klassiset Medik8-kasvohoidot sekä Medik8-happohoidot, HydraFacial-kasvohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaukset.

HydraFacial™ -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial-kasvohoitoon voi yhdistää ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän LED-valohoidon tai kasvojen nestekiertoa elvyttävän ja turvotusta poistavan lymfaterapian.

Lue lisää HydraFacialista & katso kuvat

Lisähoito – HydraFacial™ Signature kaula ja decollete

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito kaulalle ja docolleteelle. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hoito varattavissa vain toisen HydraFacial-kasvohoidon yhteyteen.

70 €

HydraFacial™ Signature kaula ja decollete 15 min

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito kaulalle ja docolleteelle. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

93 €

HydraFacial™ Signature -kasvohoito 30 min

Peruspuhdistus ja kuorinta.
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden

109 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito 30 min

Syväpuhdistava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon.

149 €

HydraFacial™ Signature-kasvohoito ja lymfaterapia 40 min

Peruspuhdistus ja kuorinta.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla.

154 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito + LED-valohoito 45 min

Syväpuhdistava ja kollageenin tuotantoa tehostava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Tämä hoito pitää sisällään Led-valohoidon, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihoa. Sopii erityisen hyvin myös aknen-hoitoon. 

180 €

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 30 min

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal-happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita.

190 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito + lymfaterapia 40 min

Syväpuhdistava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

194 €

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito (all inclusive)

Kokonaisvaltaisin HydraFacial -kokemus.

Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal -happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led -valohoidolla. Hoidon kesto on noin 40-50 minuuttia.

250 €

Valmistautuminen HydraFacial™-kasvohoitoon, esteet hoidolle sekä HydraFacial™ -kotihoito-ohjeet

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset HydraFacial-hoitoon valmistautumisesta sekä mahdollisista esteistä HydraFacialille. Samalta sivulta löydät myös ohjeet ihon kotihoidosta. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kosmetologit & ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologit

Liikkeissämme työskentelee klassisia Medik8-kasvohoitoja tekeviä kosmetologeja sekä vaativampaan ihonhoitoon erikoistuneita kosmetologeja, joiden palveluvalikoimaan kuuluu klassisten kasvohoitojen lisäksi myös ihon erikoishoitoja, kuten HydraFacial-kasvohoidot. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman kosmetologin!

Monipuoliset kasvohoidot BL-laatutakuulla

Kasvohoitovalikoimamme sisältää klassiset Medik8-kasvohoidot, Medik8-happohoidot, HydraFacial-hoidot, Dermapen-mikroneulaukset sekä Beauty Barin pikakasvohoidot. Monipuolisen kasvohoitovalikoimamme avulla voimme tuloksellisesti hoitaa erilaisia vaativampiakin iho-ongelmia. Tutustu lisää kaikkiin kasvohoitoihimme!