Ripsitrendit vuonna 2020

Ripsipidennyspalveluissa käytetyt tuotteet ja koulutukset ovat kehittyneet kovaa vauhtia ja mahdollistavat myös aiempaa luovemman ja monipuolisemman tarjonnan asiakkaalle. Kuitujen erilaisten muotojen ja tilavuuksien kehittyminen ja tietoisuus silmänmalleista ja muotoiluista auttavat tekemään palvelusta yhä yksilöllisempää.

Luonnollisuus

Tällä hetkellä luonnollisuus on kaikessa todella vahvana trendinä. Luonnollisemman lookin nouseminen onkin myös lisännyt jälleen klassisten ripsien kysyntää. Klassisilla ripsipidennyksillä saadaankin hyvin luotua ripsiin kevyt ja eroteltu ripsivärimäinen ilme.

Rikotusti rakennetut ripsipidennykset on jo pidemmän aikaa ollut suuressa suosiossa.

Rikottua linjaa

Kim Kardashianin mukaan nimetty tähtimäinen ja näyttävä ripsityyli on paras toteuttaa selkeästi rikotuilla volyymiripsillä, joissa on yleensä tumma ja tuuhea pohja sekä paksut huomattavasti pidemmät piikit, joiden paikat ja pituudet ovat suunnitelmallisesti valittu.

Eri pituuksilla rikotun ripsilinjan voi toteuttaa myös hyvin kevyeksi ja luonnollisen näköiseksi.

Luovaa leikittelyä

Välillä on hauska kokeilla jotain ihan uutta! Viereisessä kuvassa volyymikuiduilla on luotu ripsivärin ja ripsitupsujen yhdistelmän näköiset ripsienpidennykset.

Wispy

Uusimpana ripsitrendinä on suosittuja tekoripsiä jäljittelevä rennommin rikottu ja ilmava “wispy”, jossa sekoitellaan eri pituuksia ja viuhkan mallia. Myös tätä trendiä pääsemme kokeilemaan ja hiomaan pian palveluvastaaviemme kesken!

On kuitenkin hyvä tietää, että kaikista muodikkainta ja parhaimman näköistä on aina valita omaan tyyliin ja omiin piirteisiin sopiva ripsityyli. Omalta ripsiammattilaiselta kannattaa kysyä rohkeasti mielipidettä ja suosituksia!

Mikä on sinun lemppari yllä olevista ripsitrendeistä ja oletko kenties jo kokeillut jotain näistä?

Aino K. / Palveluvastaava