Kevään 2020 kynsitrendit

Uusi vuosi ja lähestyvä kevät on monelle muutosten aikaa. Oli kyseessä hiustyylin täysi muutos, salijäsenyys, ruokailutottumusten muuttaminen, uusi harrastus tai totaali pysähtyminen ja rentoutuminen kiireellisen loppuvuoden jälkeen, on muutosten sisällyttäminen arkeen aina virkistävää.

Muodissa ja trendeissä kevät tarkoittaa raikkautta ja tummien sävyjen päivittämistä kirkkaisiin ja vaalean sävyihin, neutraaleja sävyjä unohtamatta. Kynsissä näemme keväällä erittäin tervetullutta raikkautta.

Pastellin sävyt

Kynsissä kevät näkyy monella eri tapaa. Kevään 2020 trendejä ovat hempeät ja kirkkaat sävyt, muun muassa herkullinen pastellin keltainen ja upea ultramariinin sininen. Pastelliset sävyt tekevät lähes poikkeuksetta joka keväänä comebackin ,ja miksipä ei? Kuka ei haluaisi pimeän syksyn ja talven jälkeen jotain piristystä päiviinsä, oli se sitten vaikka pienenä yksityiskohtana kynsissä.

Gradient nails

Muita upeita trendejä kynsissä tällä hetkellä ovat niin sanottu “gradient nails”. Trendissä valitaan viisi lakkasävyä ja lakataan jokainen kynsi eri värillä luoden muodikas monokromaattinen lookki. Värit voivat olla samaa sävymaailmaa keskenään tai poiketa täysin toisistaan.

Minimalistinen tyyli

Negative space, polka dots ja moon design -kuviot ovat kynsissä minimalistinen, mutta ihanan abstrakti lisä yksiväriseen lakkaukseen. 

Luonnollinen on aina hyvä valinta

Luonnollisten kynsien ystäville kevät on parasta aikaa, sillä niin sanottu milky nails -trendi on yksi tämän kevään hitti. Läpikuultavat maitomaiset sävyt kynsissä on varma valinta, jos kirkkaat ja pastelliset sävyt tuntuvat vierailta. 

 

Mikä kevään trendeistä upposi eniten? Tutustu Blue Lagoonin rakennekynsiin täällä ja päivitä kynnet kevätkuntoon!

Anni V./ Kynsien palveluvastaava

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *