Työnäytteet – portfolio

Täyteainehoidot tekee esteettiseen kauneudenhoitoon erikoistunut CCAAM-sertifioitu sairaanhoitaja & terveystieteiden maisteri – Tiina Ahtiainen

”Nimeni on Tiina Ahtiainen ja olen tehnyt monipuolisesti erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä työtehtäviä useita vuosia mm. liikunnan ja terveyden edistämisen parissa. Koulutukseltani olen perioperatiivinen sairaanhoitaja (2008) ja terveystieteiden maisteri (2011). Olen aina ollut kiinnostunut kauneudenhoidosta ja vuonna 2016 kouluttauduin päivätyöni ohella esteettiseen kauneudenhoitoon, täyteainehoitoihin ja kemiallisiin kuorintoihin (CCAAM-sertifikaatit). Lumo Esthetics käynnisti toimintansa vuonna 2016. Tarjoamme täyteainehoitoja ja kemiallisia kuorintoja yhteistyöhoitoloissa pääkaupunkiseudulla.

Minulta kysytään usein, miksi kiinnostuin esteettisestä kauneudenhoidosta. Halusin työskennellä kauneudenhoidon parissa, mutta samalla myös hyödyntää jo hankittua ammattitaitoani.

Pidän erittäin tärkeänä työssäni sitä, että pystyn tarjoamaan asiakkailleni ammattitaitoisesti laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluja, joiden tulokset voi nähdä heti. Paras palaute työstäni on tyytyväinen asiakas.

Useiden asiakkaideni mukaan hoitotilanne kanssani on kiireetön ja asiakaslähtöinen. Minulle tärkeää onkin, että hoito tehdään asiakkaan ehdoilla ja hän voi vaikuttaa lopputulokseen koko hoidon ajan.  Laadukkaan palvelun takaamiseksi kehitän osaamistani sekä seuraan aktiivisesti alan tutkimusta ja kansainvälisiä kehityssuuntia.

Tavataan esteettisen kauneudenhoidon merkeissä!”

Tiina
Lumo Esthetics

Huulten muotoilu

Kyynelurat

Nasolabiaalit

Nenän muotoilu

Sibelius