Blue Lagoon Kauppalehden Menestyjä-yrityksiin!

Kesäkuussa 2018 Blue Lagoon vastaanotti Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin, joka myönnetään vuosittain pienelle määrälle kotimaisia yrityksiä, jotka täyttävät Kauppalehden asettamat Menestyjä-yrityksen kriteerit! Olemme todella otettuja tästä kunniasta, ja on palkitsevaa saada tunnustusta pitkäjänteisestä, yli 11 vuotta kestäneestä toiminnasta. Kauneusala Suomessa on kovin kilpailtu ala, ja käsityönä tehtävien palveluiden varaan rakennettavaan liiketoimintaan liittyy omat haasteensa. Koemme, että menestyksemme takana on Blue Lagoonin ytimessä sykkivä loputon intohimo kauneusalaa kohtaan, mahtava asiantuntijatiimi sekä upeat ja uskolliset asiakkaamme, jotka ovat kulkeneet tätä matkaa kanssamme, ja auttavat meitä kehittämään Blue Lagoonia yhä eteenpäin. Lämmin kiitos teille!

Näin Kauppalehti kuvailee sivuillaan Menestyjä-sertifikaatin vastaanottaneita yrityksiä:

”Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjäyritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.”

”Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan, että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.”

Lähde: Kauppalehti, viitattu 25.7.2018

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *