DMK-entsyymiterapia

DMK-entsyymiterapia

DMK-entsyymiterapia on ihoa kuntouttava kasvohoito, joka palauttaa ihon sisäisen tasapainon jäljittelemällä ihon omaa kemiaa. DMK:n poikkeukselliset hoitoaineet mahdollistavat kivuttomat ja tulokselliset hoidot vaikeidenkin ja pitkäaikaistenkin iho-ongelmien hoitoon.

Tietoa DMK-kasvohoidoista

  • Kivuttomassa DMK-hoidossa iholle levitetään DMK:n ainutlaatuisia hoitotuotteita. Hoito sopiikin erityisen hyvin silloin, kun ihoon kaivataan näkyvää muutosta kivuttomasti. Suosittelemme DMK-hoitoa myös nuorien asiakkaiden aknen hoitoon!

  • DMK-kasvohoidolla voidaan tuloksellisesti hoitaa mm. tulehtunutta ja ärtynyttä aknea sekä muuten vaikeasti hoidettavaa rosaceaa ja aikuisiän aknea. DMK-hoitoja tehdään paljon myös ikääntymismuutosten hoitoon, kuten maksaläiskien ja pigmenttihäiriöiden kirkastamiseen. Ihon toimintaa tasapainottavalla DMK-hoidolla voidaan hyvin ennaltaehkäistä iho-ongelmia sekä ylläpitää ihon optimaalista hyvinvointia.

  • Suosittelemme DMK-ensyymiterapiaa myös erityisesti silloin, kun muista hoitokeinoista ei ole saatu toivottua apua tai iholla esiintyy jotakin pitkäaikaista ongelmaa.

  • Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon.

Paramedikaalinen hoitotapa vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan

Hoidon tuloksellisuus johtuu siitä, että hoidossa käytetään paramedikaalista hoitotapaa. Paramedikaalinen hoito vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaan – hoitotapa yhdistää lääketieteen, sekä terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämisen. DMK-hoidoissa käytettävien tuotteiden koostumus on niin lähellä elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon parhaalla mahdollisella tavalla. DMK-kasvohoidot toimivat hyvin myös anti age -hoidoksi, sillä DMK:n ainutlaatuinen naamio “jumppaa” kasvoja ja aktivoi ihoa kiinteyttävän kollageenin tuotannon. Hoidot räätälöidään aina asiakaskohtaisesti!

DMK-kasvohoidon neljä eri vaihetta

Remove (poisto)

Kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. DMK-hoidossa liiallinen kuollut ihosolukko poistetaan muuttamalla se heikoksi hapoksi, joka huuhdellaan ihon pinnalta pois.

Rebuild (jälleenrakennus)

DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka jälleenrakentavat ihoa ja palauttavat ihon sisäiset toiminnot optimaaliselle tasolle.

Protect (suojaus)

DMK-hoidossa käytettävät antioksidantit suojaavat auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta ehkäisten ennenaikaiselta vanhenemista.

Maintain (ylläpito)

DMK-hoidon ylläpitäminen kotihoitotuotteilla on ensisijaisen tärkeää, jotta ammattihoidolla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

DMK-kasvohoito Helsinki

Toistaiseksi teemme DMK-kasvohoitoja Töölön ja Kampin kauneushoitoloissamme. Palvelukoulutusten lisäksi kaikki kosmetologimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ihoterapeutin.

Hinnasto

DMK-entsyymiterapia

DMK-entsyymiterapia on ihoa kuntouttava kasvohoito, joka palauttaa ihon sisäisen tasapainon jäljittelemällä ihon omaa kemiaa. DMK:n poikkeukselliset hoitoaineet mahdollistavat kivuttomat ja tulokselliset hoidot vaikeidenkin ja pitkäaikaistenkin iho-ongelmien hoitoon.

Lue lisää DMK-kasvohoidoista & katso kuvat

DMK-entsyymiterapia alk.

Ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka palauttaa ihon sisäisen tasapainon jäljittelemällä ihon omaa kemiaa. Iho pyritään jälleenrakentamaan progressiivisesti pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi. Hoidot alkaen 120€.

120 €

Laaja valikoima kasvohoitoja erilaisille tarpeille

Blue Lagoon Beautyn kasvohoitovalikoimasta löydät useita erilaisia hoitoja! Valikoimaamme kuuluvat “klassiset” Medik8-kasvohoidot sekä Beauty Barissa toteutettavat hauskat ja trendikkäät pikakasvohoidot. Ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologimme tekevät myös vaativampia erikoiskasvohoitoja kuten Medik8-happohoitoja, DMK-entsyymiterapiaa, Dermapen-mikroneulausta sekä HydraFacial-hoitoja.

Kasvohoitoon valmistautuminen & kotihoito-ohjeet

Ennen kasvohoidon varaamista suosittelemme tutustumaan kasvohoitojen mahdollisiin kontraindikaatioihin sekä hoitoon valmistautumiseen. Halutessasi voi myös varata maksuttoman erikoiskasvohoidon konsultaation ihonhoidon ammattilaisellemme, jossa kosmetologimme antaa suosituksen ihollesi ja tarpeillesi sopivimmasta hoitomuodosta.