Hennot ripset ja ripsipidennykset

Ripset, kuten hiuksetkin, koostuvat keratiinista. Meillä jokaisella omien luonnonripsien ominaisuuksiin vaikuttaa geneettinen perimä sekä hormonaaliset tekijät. Myös ulkoiset tekijät, kuten sään ääriolosuhteet (todella kuuma tai kylmä elinympäristö) vaikuttavat ripsien kasvuun ja kuntoon. Ripset voivat kärsiä myös ripsientaivuttimen käytöstä ja huonoista ripsipidennyksistä.

Voimme kuitenkin tukea ripsien kasvua itse elintapojen avulla ja varmistamalla riittävän vitamiinien sekä hivenaineiden saannin. Erityisesti magnesium, sinkki, ja B6- ja E-vitamiinit vaikuttavat ripsien kuntoon. Markkinoilla on saatavilla myös ripsiseerumeita, joiden avulla voi vauhdittaa ripsien kasvua. Niiden toiminta perustuu ripsien kasvuvaiheen pidentämiseen, jolloin luonnonripsiä kasvaa enemmän ilman, että vanhempia ripsiä tippuisi pois. Meiltä saat hoitoloistamme maailman myydyintä ripsiseerumia, Revitalashia. Se hoitaa ripsiä ja estää niiden haurastumista sekä katkeilua. Revitalash tekee ripsistä myös joustavammat, kiiltävämmät, ja se antaa suojaa ympäristön haittatekijöitä vastaan. Revitalashia voi käyttää myös ripsipidennysten kanssa.

Mitä vaihtoehtoja meiltä löytyy?

Vaikka pitkille ja laadultaan paksuille ripsille on ripsipidennysten puolesta enemmän vaihtoehtoja, ei ripsien hentoisuus ole välttämättä este palveluille. Toteutamme ripsipidennykset aina turvallisesti asiakkaan omien luonnonripsien mukaan; emme siis laita ripsille liian painavaa tai pitkää kuitua, jos ripset ovat lähtökohtaisesti hennot.

Ripsipidennyskuituja on eri kaarevuuksia, pituuksia ja kuiduissa eri paksuuksia. Näitä ominaisuuksia huomioiden, voidaan hennoille ripsille toteuttaa tuuheampaakin lookkia volyymiripsillä. Pidennyskuituja on meillä Blue Lagoonissa saatavilla myös ohuempana, joka mahdollistaa kevyiden mutta tuuheidenkin viuhkojen toteutuksen. Näin pidennykset eivät rasita asiakkaan omia ripsiä ja toteutus on turvallinen. Myös klassisissa pidennyksissä voidaan käyttää ohuempia kuituja, jolloin lopputulos on luonnollinen ja ripset erotellut.

Kuitujen paksuudet ja viuhkojen koot

Meillä Blue Lagoonissa on klassisia pidennyksiä varten eri kuitupaksuuksia. Pidennykset voidaan toteuttaa 0,07 paksuisesta kuidusta alkaen 0,15 paksuuteen.

Volyymikuiduissa vaihtoehtoina on 0,05 sekä 0,07 paksuisia kuituja. Yhdessä viuhkassa voi kuituja olla 0,07 paksuudessa 2-5 kuitua ja 0,05 paksuudessa 2-9 kuitua. Mitä ohuempi kuitu siis on, sitä isompaa viuhkaa voidaan tehdä. Viuhkojen koolla voidaan määrittää lopputuloksen tuuheutta. Hennoille ripsille voidaan laittaa pienempiä viuhkoja, jolloin viuhkan paino jää kevyemmäksi eikä rasita hentoa ripseä.

Jos omien ripsien kunto mietityttää tai haluat tietää vaihtoehdoista juuri sinun ripsillesi, voit varata meille ajan maksuttomaan ripsikonsultaatioon.

Lue kaikki ripsipidennyksistä!

Pro-tason ripsiteknikko Jenni H. / Kamppi