Dermapen 4 -mikroneulaushoito

Useimmilla meistä kasvoilla esiintyy enemmän kuin yksi häiritsevä iho-ongelma. Kärsimme epäpuhtauksista, aknesta, arvista, maksaläiskistä, you name it. Kun kävin mikroneulauskoulutuksen, se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Olin aivan myyty hoidolle, joka todella on tuloksellinen ja auttaa. Mikä olisikaan parempaa kuin yksi hoitomuoto, josta saadaan apua niin moneen eri ihon ongelmakohtaan! Jos kärsit laajentuneista huokosista, couperosasta, juonteista tai pigmenttimuutoksia, voimme hoitaa näitä kaikkia samalla kerralla.

Mikroneulauksen taika piilee siinä, että uusinta teknologiaa mukailevalla Dermapen4 -laitteella saa manuaalisesti säädettyä optimaalisen syvyyden eri ongelmakohtiin, ja näin ollen pääsemme hoitamaan eritasoisia iho-ongelmia. Hoidon aikana käytetyt neulaussyvyydet ja aktiiviaineet aloittavat työskentelyn ihossa, jolloin mikroneulaus käynnistää ihollasi luonnollisen korjautumisprosessin. Ensimmäiset tulokset ihon pinnalla näkyvät jo viikon päästä hoidosta ja syvemmissä ongelmissa n. kuuden viikon päästä. Yleisesti sarjahoito toimii parhaiten ja tulokset ovat paremmat ja pitkäkestoisimmat. Kun asiakas käy sarjahoidossa ja hän tulee seuraavaan hoitokertaan, tuo minulle suurta onnea huomata kuinka asiakkaan iho on muuttunut parempaan suuntaan!

Hoito suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tarkasti ja otamme huomioon kaiken mahdollisen, joka voi vaikuttaa lopputulokseen. Jos et ole varma ihosi kunnosta, ongelmista ja hoidon sopivuudesta suosittelen ensin varaamaan maksuttoman konsultaatioajan Dermapen-hoitoon.

Hoidon jälkeen et tarvitse sairaslomaa tai pitkää toipumisaikaa. Yleensä hoitopäivänä iho on punaisimmillaan, mutta jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Ihon hoitaminen kotona on erittäin tärkeää, jotta iho saa tarvitsemansa raaka-aineet tukemaan hoidon tuloksia. Mikäli käyt vain hoidossa etkä hoida ihoa asianmukaisesti kotona, ei hoidon lopputulokset välttämättä ole parhaimmat mahdolliset. Suosittelemme erityisesti A- ja C-vitamiinia, sillä ne ovat erinomaiset tukipilarit iholle boostaamaan ihon kollageenin tuottoa ja uudistumista. Ammattilaisemme katsovat aina sinulle sopivat tuotteet kotiin sekä suosittelevat täydennystä kotihoito tuotteisiisi.

On tärkeää ymmärtää ja selvittää, mistä mikäkin iholla esiintyvä ongelma mahdollisesti johtuu. Ammattilaisten tehtävänä on lähteä selvittämään ne oikeat juurisyyt, jotta saadaan paras ja pitkäkestoinen lopputulos. Eniten kosmetologin työssä nautin siitä, että saan ratkaistua esim. pitkään vaivanneen iho-ongelman ja parannettua ihmisten elämänlaatua ja itsevarmuutta, kun kasvot saavat jälleen loistaa eikä niitä tarvitse peitellä paksulla meikillä.

“Ajoittain on erittäin turhauttavaa kun ei välttämättä tiedä mitä iholle tekisi ja mitä tuotteita käyttäisi kasvoille. Ajaudumme helposti kierteeseen, jossa kokeilemme kaikkia mahdollisia tuotteita kotona ja lopulta kaapit ovat täynnä kaikenmaailman purnukoita ja kukkaroa on rokotettu kunnolla. On hyvin yksilöllistä mikä sopii kenellekin ja parhaiten löydät sinulle sopivat tuotteet kun annat ammattilaisen auttaa ja kertoa, mitä sinun ihosi tarvitsee juuri nyt.” 

Mikroneulaus pähkinänkuoressa

 • 16 pientä steriiliä neulaa tekee iholle mikrovaurion, joka käynnistää ihossa luonnollisen korjautumisprosessin. Iho alkaa muodostamaan uutta kollageenia, uutta verisuonistoa, supistaa huokosia, vaalentaa pigmentaatiota, madaltaa ryppyjä ja juonteita, vähentää epäpuhtauksia ja tukkeumia, vaalentaa tulehduksen jälkeisiä hyperpigmentaatioita.
 • Neulauskanavien kautta ihoon saadaan imeytettyä paremmin tehoaineita ja iho on vastaaottavaisempi kotona käytettäville tuotteille.
 • Ihon uudistuminen mikrotrauman myötä kestää 6-8 viikkoa. Muutokset jatkuvat iholla 2 vuotta.
 • Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia
 • Kohtisuora mikroneulaus on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon.
 • Mikroneulausta voi tehdä kasvoille, silmänympärysiholle, huulille ja vartalolle.
 • Kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho alkaa yli korjaamaan itseään. Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa. 
 • Dermapen ei aiheuta samanlaista traumaa kuin perinteinen mikroneulausrulla, koska Dermapenissä neulat menevät ihoon kohtisuoraan, kun taas rullassa ne menevät ”vinossa” ihoon. 
 • Kohtisuorassa mikroneulauksessa ei ole mikroneulausrullan kaltaista arpeutumisriskiä.
 • 24 tuntia hoidosta: punoitusta, kuumotusta, kihelmöintiä, ihon lehahtelua, turvotusta ja mahdollisia verenpurkaumia,
 • 1-2 päivää hoidosta: lievää punoitusta, lievää turvotusta, mahdollisia verenpurkaumia, lievää kutinaa, kuivuutta sekä kireyttä.
 • 2-3 päivää hoidosta: vähentynyt punoitus, mahdollisten verenpurkaumien parantuminen, vähentynyt kutina ja vähäistä kiristelyä.
 • 3-4 päivää hoidosta: kuivuutta.
 • 5-8 päivää hoidosta: täysi paraneminen ja ihon toimintojen normaali palautuminen.
 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan neulauksen jälkeen, jotta neulauskanavat sulkeutuvat.
 • Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua viileä vedellä sekä miedolla puhdistustuotteella.
 • Käytä ihollesi vain sinulle suositeltuja tuotteita ja raaka-aineita. Käytä ensimmäiset 5 päivää mahdollisimman kosteuttavia, rauhoittavia sekä hellävaraisia tuotteita.
 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon.
 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta (vähintään SK30) päivittäin.
 • Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.
 • Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan.
 • Iholle ei kannata käyttää aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä, koska ne nopeuttavat ihon korjautumista ja se ei ole suotavaa Dermapenin jälkeen.
 • Vaihda puhdas tyynyliina sekä kasvopyyhe.
 • Pese meikkisiveltimet halutessasi.
 • Ihon paranemisen aikana voi esiintyä kutinaa, punoitusta ja hilseilyä. Jos oireet jatkuvat voimakkaina, ota yhteys Dermapen-hoitajaasi. Älä koskettele, puristele, hankaa tai raavi ihoasi paranemisprosessin aikana.

Neulauksessa käytettävät tuotteemme

Hyla Active – Tehokas syväkosteuttava geeli, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Palauttaa ihon tasapainon ihon tyypistä ja kunnosta riippumatta.

Brite Lite – Ylimääräistä pigmentaatiota monipuolisesti hillitsevä seerumi, joka tasoittaa ikä- ja pigmenttiläikkiä sekä epätasaista ihonsävyä. Sopii pigmentoituneelle sekä epäpuhtaalle iholle.

Antioxidant Cocktail – Yhdistelmä vitamiineja ja antioxidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa ilmansaasteiden, stressin ja liiallisen auringolle altistumisen haitallisilta vaikutuksilta. Sopii Rosacea- ja couperosaiholle sekä  samealle ja elottomalle iholle.

Retinal Active – Anti-age voide, joka sisältää ihoa uudistavaa A-vitamiinia sekä tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Sopii ikääntyneelle, veltostuneelle ja ryppyiselle iholle.

Neulauksen jälkeiset tuotteet kotiin

Vitamin Rich Repair – Ylellinen voide, joka korjaa ihon rakennetta tehokkaasti pitäen yllä sen kimmoisuutta. Voide tasoittaa ihon sävyä, ja tehopeptidit, jotka ovat aminohappoja tukevat ihon normaalia toimintaa. Sisältää monivitamiinit: (A-vitamiiniesterit, E-vitamiini (voimakas antioxidantti), patentoidun tehokkaan kuparipeptidin ja resveratrolin, joka onvoimakas anti-inflammatorinen antioksidantti, joka ehkäisee ja lievittää tulehdusta. Yksi tuote toimii todella monelle ihotyypille.

Cover Recover – Mineraalimeikkivoide. Sisältää runsaasti iholle välttämättömiä vitamiineja, proteiineja, antioxidantteja, ihoa kiinteyttäviä peptidejä, kosteuttaa ihoa ja sitoo kosteutta. Vapauttaa iholle kosteutusta jopa vielä 8 tunnin jälkeen iholle laitosta. Ei tuki huokosia, ei aiheuta aknea. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lue lisää Dermapen-mikroneulauksesta tai varaa aikasi hoitoon!

Ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi Anna Mari A. / Kamppi