Kysymyksiä Polyacryl Gel -rakennekynsistä

Allergisoiko Polyacryl Gel? Kärsiikö omat kynnet Polyacryl Gelistä? Paljonko Polyacryl Gel -kynnet maksavat? Mm. näihin kysymyksiin löydät vastaukset tästä postauksesta, johon kasasimme asiakkaidemme kysymyksiä Polyacryl Gel -kynsistä!

Lanseerasimme hiljattain liikkeessämme uuden Polyacaryl Gel -rakennekynsitekniikan, joka on vakuuttanut sekä kynsiteknikkomme että asiakkaamme. Polyacryl Gel -tekniikan suurimpia etuja akryyliin ja geeliin verrattuna on tuotteen innovatiivinen materiaali, jota on helppo ja nopea työstää, ja lopputuloksena asiakkaalle voidaan tehdä kovat mutta luonnollisen ohuet rakennekynnet. Polyacryl Gel -rakennekynsihuolto hoitolassa on asiakkaalle nopeampi vaihtoehto, ja koska ohuet rakennekynnet eivät kasvaessaan jätä yhtä selvää rajaa luonnollisen kynnen ja rakennekynnen välille, pystyy asiakas halutessaan venyttämään myös kynsihuoltojen väliä! Kattavan postauksemme Polyacryl Gel -tekniikasta voit katsoa videon kera täältä!

Polyacryl Gel -tekniikan lisäksi Sini V. sekä Anni V. kävivät tutustumassa myös Polygel -koulutukseen, sillä halusimme saada selvyyden Polyacryl Gelin ja Polygelin eroista. Käytännössä idea molemmissa menetelmissä on sama, mutta materiaalin koostumuksessa on hienovaraisia eroja.

Tähän postaukseen halusimme listata asiakkailtamme saamiamme kysymyksiä ja vastauksia Polyacryl Gel -kynsistä!

 

Mikä on Polyacryl Gel -rakennekynsien kesto verrattuna akryyli- / geelikynsiin?

Materiaalina Polyacryl Gel on rakennekynsien tavoin kovaa ja kestävää. Koska materiaali on kevyempää ja ohuempaa, voi huoltoväli oman kynnen kasvusta riippuen olla jopa 3-7 viikkoa. Geeli- ja akryylikynsien huoltovälisuositus on 3-4 viikkoa.

Aiheuttaako Polyacryl Gel allergiaoireita?

100% turvaa allergisoimattomuudelle ei voida antaa, sillä lähes mikä vain tuote/aine (kuten myös ruoka-aineet) voivat aiheuttaa allergisia oireita joillekin. Jos asiakas on aiemmin saanut muista rakennekynsimateriaaleista allergisia oireita tai on muuten herkästi taipuvainen saamaan ärsytysreaktioita, voidaan Polyacryl Gel -massaa kokeilla alkuun vain pienelle alueelle. Nämä kannattaa aina tuoda esiin omalle kynsiteknikolle, jotta hän pystyy suosittelemaan juuri sinulle parasta ja turvallisinta vaihtoehtoa.

Meneekö omat kynnet pilalle Polyacryl Gelistä?

Kokemustemme mukaan Polyacryl Gel on yksi turvallisimmista ja parhaimmista rakennekynsitekniikoista. Oikean ammattilaisen tekemänä rakennekynnet eivät pilaa omia kynsiä.

Paljonko Polyacryl Gel -rakennekynnet maksavat?

Blue Lagoonissa uudet Polyacryl Gel -rakennekynnet ovat alkaen 80€. Mikäli kynsiin tehdään koristeluja tai erikoisefektejä, veloitetaan näistä materiaalien ja käytettävän ajan mukaan. Mahdollisesta materiaalin vaihdosta veloitamme +10€, eli jos asiakas tulee uusiin Polyacryl Gel -kynsiin olemassa olevilla akryyli- tai geelikynsillä, jolloin poistamme alkuun vanhan materiaalin asiakkaan kynsistä. Oman kynnen suojaus Polyacryl Gelillä on 60€. Oman kynnen suojauksessa kynsiin ei rakenneta lisäpituutta ja kynnet jätetään luonnollisen näköisiksi. Polyacryl Gel -kynsihuollot liikkeessämme ovat 50€.

 

Voiko Polyacryl Gel -kynnet tehdä, vaikka omat kynnet olisivat lyhyet?

Polyacryl Gel -menetelmä sopii kaiken pituisille kynsille. Tekniikalla voidaan tehdä oman kynnen suojaus, jolloin omia kynsiä vahvistetaan Polyacryl Gel -materiaalilla. Oman kynnen suojauksen avulla on mahdollista myös kasvattaa omat kynnet pitkiksi, kun kynnet eivät pääse lohkeilemaan ja liuskottumaan Polyacryl Gel -massan ansiosta.

Miten Polyacryl Gel sopii todella purruille ja uurteisille kynsille?

Polyacryl Gel -materiaali sopii purruille ja uurteisille kynsille. Pituutta todella purtuihin kynsiin on aina astetta haastavampaa rakentaa, sillä jatkemuottien asettaminen on vaikeampaa, mikäli kynsi on todella lyhyeksi purtu ja sormen pää “pullottaa” kynnen vapaan reunan edessä. Lyhyet/purrut kynnet eivät ole kuitenkaan este rakennekynsille, ja monesti rakennekynnet vähentävät kynsien pureskelua sekä siitä seuraavia kynsimuutoksia. Asiakkaan omien kynsien sekä toiveiden pohjalta kynsiteknikko pystyy suosittelemaan asiakkaalle sopivinta vaihtoehtoa.

Haiseeko Polyacryl Gel?

Polyacryl Gel -massa on monomeeritonta ja lähes hajutonta.

Onko Polyacryl Gel -tekniikalla mahdollista tehdä vain oman kynnen pituiset kynnet?

Tekniikalla voidaan tehdä oman kynnen pituiset kynnet tai kynsiin voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan lisäpituutta kuten muillakin rakennekynsitekniikoilla.

Minkä ikäisille Polyacryl Gel -rakennekynsiä voi tehdä?

Emme suosittele rakennekynsiä nuorten yhä kehittyville kynsille, minkä vuoksi kaikissa rakennekynsissä ikärajamme on 16 vuotta.

 

Heräsikö sinulla lisäkysymyksiä Polyacryl Gel -kynsistä? Tai oletko jo kenties kokeillut tätä uutta tekniikkaa, mikä oli sinun kokemuksesi Polyacryl Gelistä?

Lue lisää rakennekynsistä!

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon

1 reply

Comments are closed.