Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaushoidolla pystytään aktivoimaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueilla. Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita. Hoito toteutetaan hieman kynää muistuttavan Dermapen-laitteen avulla. Voit halutessasi varata ajan maksuttomaan erikoiskasvohoitokonsultaatioon, jossa ihonhoidon ammattilainen tarkistaa ihosi ja antaa suosituksen parhaimmasta kasvohoidosta.

 • Mitä mikroneulauksessa tapahtuu?

  Dermapen-mikroneulaushoidolla pystytään aktivoimaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueilla. Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita.

  Dermapen-mikroneulaushoito toteutetaan hieman kynää muistuttavan Dermapen-laitteen avulla, joka on varustettu pienellä steriilillä vaihdettavalla hoitopäällä. Pieni pyöreä hoitopää sisältää 16 pientä neulaa, jotka tekevät nopeaa edestakaista liikettä ihon pinnalla.  Mikroneulaushoito voidaan Dermapen-laitteella tehdä 0,1-3 mm syvyyteen, riippuen asiakkaan ihosta sekä asetetuista hoitotavoitteista. Hoidon syvyyttä pystytään säätämään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan mukaan koko hoidon ajan.

  Hoidon alussa iho puhdistetaan ja desinfioidaan huolellisesti kauttaaltaan. Alkupuhdistuksen  jälkeen iholle levitetään asiakkaan ongelmien hoitoon parhaiten soveltuvaa tehoseerumia, ja itse mikroneulaus voidaan aloittaa. Mikroneulauksen aikana Dermapeniä kuljetetaan ihon pinnassa ylöspäin suuntautuvin liikkein, hoitopään tehdessä ihoon 1920 pientä kanavaa sekunnissa. Mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittavat loppuhoitotuotteet.

  Mitä ongelmia mikroneulauksella voidaan hoitaa?

  Ihon pinnallinen mikroneuslaushoito on hyvä epäpuhtausongelmiin (ei akneen). Pinnallinen mikroneulaus sopii myös ihon pigmenttimuutoksien hoitoon, sekä asiakkaille, jotka kaipaavat tehokasta, mutta kivutonta hoitomuotoa. Ihon pinnallinen mikroneulaushoito on hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi tehokkaammaksi anti age -hoidoksi. Syvillä Dermapen-mikroneulaushoidoilla voidaan tehokkaasti hoitaa erilaisia arpia (aknearvet, leikkausarvet, palovammat, raskausarvet yms.), laajentuneita ihohuokosia, rosaceaa sekä juonteita, ryppyjä ja ihon veltostumista.

 • Mikroneulauksen jälkeen

  Pinnallisen mikroneulauksen jälkeen iholla saattaa esiintyä pientä punoittelua, joka pinnallisten mikroneulaushoitojen jälkeen saattaa rauhoittua täysin loppunaamion aikana. Syvälle tehdyn mikroneulaushoidon jälkeen iho punoittelee, kihelmöi, kuumottelee ja voi tuntua kireältä. Heti syvään tehdyn Dermapen-mikroneulaushoidon jälkeen iho muistuttaa auringon polttamaa ihoa. Syvänkin hoidon jälkeinen pahin punoitus rauhoittuu monesti jo muutaman tunnin aikana hyvälle tasolle. Seuraavana päivänä hoidosta ihoa voi meikata normaalisti. Mikroneulauksen jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon riittävästä kosteuttamisesta. Hoidon yhteydessä saat suositukset ihollesi sopivasta kotihoidosta.

  Iho Dermapen-hoidon jälkeen

  24 tuntia hoidosta: punoitusta, turvotusta ja mahdollisia verenpurkaumia

  1-2 päivää hoidosta: lievää punoitusta, lievää turvotusta, mahdollisia verenpurkaumia, lievää kutinaa, kuivuutta sekä kireyttä

  2-3 päivää hoidosta: vähentynyt punoitus, mahdollisten verenpurkaumien parantuminen, vähentynyt kutina ja vähäistä kiristelyä

  3-4 päivää hoidosta: kuivuutta ja hilseilyä

  5-8 päivää hoidosta: täysi paraneminen ja ihon toimintojen normaali palautuminen

Sattuuko mikroneulaus?

Ihon pinnallinen mikroneulaus tuntuu pienenä värähtelynä iholla. Myös pientä nipistelyä ja kevyttä arkuutta saattaa tuntua hieman ihoalueesta, iho-ongelmasta ja ihon paksuudesta riippuen. Ihon pinnallisempiin kerroksiin (noin 0,3-0,5 mm) tehtävät mikroneulaushoidot on tyypillisesti hyvin siedettyjä. Monesti neulaus voidaan myös aloittaa kevyemmin, jolloin iho ja asiakas tottuvat neulaukseen, ja vähitellen neulan pituutta voidaan lisätä. Syvemmät mikroneulaukset ovat jo huomattavasti tuntuvampia, mutta kestettävissä. Joskus syvempi neulaus voidaan tehdä vain paikallisesti esim. paikallisiin arpiin, mutta kun halutaan esimerkiksi kokonaisvaltaista kiinteytystä ihoon, on tällöin neulaus tehtävä ihon pinnallisempia kerroksia syvemmälle, jossa kollageenin muodostus tapahtuu. Kun neulaus tehdään dermikseen asti, saadaan ihon pinnalle myös pientä veritihkua aikaan. Pinnallisissa neulauksissa veritihkua ei tule.

Dermapen-hoidon hoitovälit

Dermapen-hoidon jälkeen ihossa alkaa uudelleenkorjausprosessi. Ihon pinta uudistuu asiakkaan ihosta ja iästä riippuen noin kuukaudessa, kun taas uuden kollageenin rakentuminen ihossa vie 5-8 viikkoa aikaa. Hoidon lopulliset tulokset eivät siis näy välittömästi, kun puhutaan syvemmistä arpi- ja kiinteytyshoidoista. Hoitotarpeesta, ihosta ja iästä riippuen seuraava Dermapen-hoito on hyvä ajoittaa 1-2 kk päähän ensimmäisestä hoidosta. Ihoterapeuttisi osaa antaa yksilöllisen arvion tarvittavien hoitojen määristä sekä sopivista hoitoväleistä. Tehokkuudensa ansiosta Dermapen-hoidoilla saavutetaan monesti jo 2-4 hoidolla hyviä tuloksia.

Akne, ihon epäpuhtaudet & laajentuneet ihohuokoset

Puhdistavat kasvohoidot sekä kemialliset kuorinnat voivat tehostaa ja nopeuttaa hoitoprosessia. Ihoa puhdistavilla kasvohoidoilla saadaan tehokkaasti syväpuhdistettua lievää, ei-tulehduksellisesta akneihoa. Myös lämpö, höyrytys ja hieronta sopii ja voi hyödyttää ei-tulehduksellista aknea. Vaikeassa, tulehtuneessa akneihossa ihoa ei tule stimuloida tai puristella, koska se voi vain pahentaa tilannetta tai aiheuttaa erilaisia komplikaatioita, kuten bakteerien leviämistä, hyperpigmentaatioita tai ihon arpeutumista. Erilaiset kemialliset kuorinnat, jotka saavat aikaan solujen uusiutumista ja kuorivat kuollutta ihosolukkoa, hyödyttävät molempia aknen muotoja. Aknen hoitoon kehitetään myös jatkuvasti uusia hoitotuotteita ja laitehoitoja.

Dermapen-mikroneulaus ei sovi tulehtuneen aknen hoitoon, mutta sen sijaan pieniin näppyihin, epäpuhtauksiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin mikroneulaus on hyvä ja tuloksellinen hoitomuoto. Näppyjen hoitoon riittää tyypillisesti kevyempi ja pinnallisempi mikroneulaus, ellei ihossa ole arpia tai muita syvempää neulausta vaativia iho-ongelmia. Sen sijaan laajentuneiden ihohuokosten hoitaminen vaatii monesti intensiivisempää mikroneulausta, jolla vaikutetaan ihon koostumuksen ja pinnan uudistamiseen.

Aknearvet

Aknen aiheuttamat tulehdukset voivat vaurioittaa ihon kudosta ja kollageenia, ja iholle voi muodostua aknearpia. Aknearpia on erilaisia. Tuoreet aknearvet ovat yleensä lähinnä punoittavia pisteitä ja läiskiä iholla. Tuoreiden arpien väri vaalenee vähitellen, ja vaalenemiseen voi mennä pitkäkin aika. Parhaimpia hoitotuloksia aknearpien hoidossa saadaan tyypillisestik kun hoidetaan mahdollisimman tuoretta arpea. Kuitenkin myös vanhempia aknearpia on mahdollista saada tasoittumaan hyvin Dermapen-mikroneulauksen avulla.

Punoittavien arpien lisäksi tulehduksellinen akne jättää monesti jälkeensä myös kuoppamaisia arpia. Kuopat voivat olla hyvin matalia tai vaihtoehtoisesti myös syviä ja teräviä arpia. Matalampia arpia on helpompi saada häivytettyä, mutta myös isompiin ja näkyvämpiin arpiin on mahdollista saavuttaa hyviä hoitotuloksia Dermapenin avulla.

Kun ihon pintaa ja arpia halutaan saada tasaisemmiksi, tulee Dermapenillä pyrkiä stimuloimaan uutta kollageenin tuotantoa ihossa, mikä tarkoittaa sitä, että iholle on tehtävä intensiivisempi ja syvempi neulaus. Kollageenin tuotanto tapahtuu syvemmällä ihon kerroksissa, jonka vuoksi kovin pinnallisella ja kevyellä mikroneulauksella ei vielä saavuteta kuoppamaisten aknearpien hoidossa näkyviä tuloksia. Sen sijaan ihon värimuutosten, kuten punoittavien arpien hoitoon voi riittää pinnallisempikin neulaus. Neulauksen syvyyteen vaikuttaa aina asiakkaan iho ja hoidon tavoitteet. Mikroneulaukseen erikoistuneet kosmetologimme osaavat arvioida ihollesi sopivan neulaussyvyyden. Neulauksen syvyyttä säädetään monesti joka tapauksessa hoidon eri vaiheissa, riippuen hoidettavasta ihoalueesta, sillä esimerkiksi silmäluomissa iho on todella paljon ohuempaa kuin vaikkapa poskilla. Ihon luonnolliseen uudistumisprosessiin perustuva Dermapen-mikroneulaus on turvallinen ja poikkeuksellisen tehokas hoitomuoto ihon koostumuksen tasoittamiseen ja arpien hoitoon, joita on aiemmin ollut muilla menetelmillä haastavaa hoitaa.

Mikroneulaus vartalolle

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, kuten raskaus- ja leikkausarpia sekä esimerkiksi selän alueen epäpuhtauksia. Leikkausarpia hoidettaessa arven tulee olla täysin parantunut ennen hoidon toteutusta. Tutustuthan ohjeisiimme hoitoon valmistautumisesta aina ensin! Mikroneulauksemme vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

Maksaläiskät & pigmenttimuutokset

Ihoa uudistava Dermapen sopii myös pigmenttimuutosten ja maksaläiskien hoitoon. Dermapen parantaa ihon väriä ja koostumusta kokonaisvaltaisesti, ja on turvallinen hoitomuoto ihon värivirheisiin myös silloin, kun happohoito ei esimerkiksi sovi asiakkaan iholle. Dermapen on erityisen hyvä aknen aiheuttamien värimuutosten hoitoon. Monesti esimerkiksi maksaläiskien hoitoon paras vaihtoehto on happohoito. Myös Drmapen-hoitoon voidaan yhdistää oma erityinen happohoito, hoitotulosten maksimoimiseksi. Uber pro peel on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi  Dermapen-mikroneulauksen kanssa. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja happoja, mitkä pidentävät solujen elinikää, vähentävät ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia.

Uber Pro Peel hyödyt:

 • Uudistaa ihon ulointa kerrosta
 • Tasoittaa ihoa
 • Pehmittää ihoa
 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
 • Kirkastaa ihon sävyä
 • Vaalentaa pigmentaatiota

Jos olet epävarma sinulle parhaimmasta hoitomuodosta, suosittelemme varaamaan ajan ensin maksuttomaan ihonhoidon konsultaatioon.

Ikääntyvä iho: juoneet, rypyt & ihon veltostuminen

Hoitolahoidoilla, erityisesti sarjahoidoilla, voidaan tehokkaasti hoitaa ikääntymisen merkkejä. Paras yhdistelmä on tehokkaat hoitolahoidot, laadukkaat kotihoitotuotteet ja ihon säännöllinen hoitorutiini. Ihon ikääntymismuutoksiin löytyy nykyään laaja kirjo eri asteisia hoitolahoitoja. Kemiallisilla kuorinnoilla ja happohoidoilla voidaan saada hyviä tuloksia erityisesti ihon värimuutoksiin. Ihon mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihon koostumusta, jonka lisäksi ihoa uudistava mikroneulaus vaikuttaa hyvin kokonaisvaltaisesti ihon koostumukseen ja väriin. Ikääntymismuutosten, kuten juonteiden, ryppyjen ja veltostuneen ihon hoitoon toimii hyvin syvempi mikroneulaus, jolla saadaan stimuloitua ihon kollageenin tuotantoa.

Kuiva iho

Hoitolassa kuivaa ihoa voidaan tehokkaasti hoitaa kosteuttavilla kasvohoidoilla. Usein ammattikäytössä olevat tuotteet saattavat olla tehokkaampia, ja niiden avulla saadaan palautettua ihon kosteuspitoisuus nopeammin. Hoitolassa tehtävillä tehokkailla kuorinnoilla saadaan ihon kuiva ja hilseilevä pintakerros kuorittua pois, jolloin iho vastaanottaa kosteuttavat raaka-aineet paremmin. Kosmetologi voi myös käyttää erilaisia apuvälineitä, kuten ultraääntä, HydraFacialia tai mikroneulausta saadakseen kosteuttavat aineet imeytymään paremmin ihoon, jolloin saadaan tehokkaampi kosteutusteho. Kuivan ihon hoitoon riittää kevyempikin mikroneulaushoito, mikäli toiveissa ei ole hoitaa muita iho-ongelmia. Intensiivisemmällä ja syvemmällä mikroneulauksella saadaan aina kokonaisvaltaisempi uudistuminen iholle aikaiseksi, mutta esimerkiksi nuoren iholla tämä ei välttämättä ole tarpeen.

Ilmainen erikoiskasvohoidon konsultaatio

Voit aina varata ajan maksuttomaan erikoiskasvohoidon konsultaatioon, jossa ihonhoidon ammattilainen arvioi ihosi kunnon ja antaa parhaan suosituksen tarpeellisesta ja turvallisesta kasvohoidosta. Suosittelemme konsultaatiota aina, kun olet epävarma hoidon soveltuvuudesta ihollesi. Mikäli olet vakuuttunut hoidon sopivuudesta ihollesi ja tutustunut ohjeisiimme mikroneulaukseen valmistautumisesta, voit myös varata ajan suoraan Dermapeniin. Sinun ei tarvitse itse tietää, haluatko kevyempää tai syvempää mikroneulausta ihollesi, ihonhoidonammattilaisemme arvioi ihollesi ja tavoitteillesi sopivimman hoitomuodon.

Hinnasto

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät Beauty Barin pikakasvohoidot, klassiset Medik8-kasvohoidot sekä Medik8-happohoidot, HydraFacial-kasvohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaukset.

Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaushoito korjaa ja uudistaa ihoa tehden ihon pinnasta tasaisemman. Dermapen-hoito supistaa ihohuokosia ja häivyttää aknen aiheuttamia arpia. Hoito käynnistää luonnollisen uudistumisprosessin, jonka aikana iho uudistuu ja kiinteytyy. Se elvyttää ihoa, lisää kollageenin tuotantoa ja madaltaa juonteita. Dermapen-mikroneulaushoito sopii hyvin ihon pigmenttimuutoksiin ja ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Dermapen-mikroneulaus saa ihosi hehkumaan. Suosittelemme vaikeimpiin iho-ongelmiin sarjahoitoa. Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioomme, jossa voit keskustella ihosi tarpeista asiantuntijamme kanssa.

Ikäraja Dermapen-hoitoihin on 18 vuotta.

Lue lisää Dermapenistä & katso kuvat

Dermapen -mikroneulauskonsultaatio

Jos olet epävarman Dermapenin soveltuvuudesta ihollesi, tai haluaisit keskustella ihonhoidon ammattilaisemme kanssa sinulle sopivimmasta kasvohoidosta ennen hoitoajan varaamista, voit varata ajan veloituksettomaan erikoiskasvohoidon konsultaatioon.

Muistathan tarvittaessa perua varaamasi ajan viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua.

0 €

Über Pro Peel mikroneulaushoidon yhteydessä

Uber pro peel on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi  Dermapen mikroneulauksen kanssa. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja happoja, mitkä pidentävät solujen elinikää, vähentävät ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia.

Uber Pro Peel hyödyt:

 • Uudistaa ihon ulointa kerrosta
 • Tasoittaa ihoa
 • Pehmittää ihoa
 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
 • Kirkastaa ihon sävyä
 • Vaalentaa pigmentaatiota
50 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

235 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 

280 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 3 kerran sarjahoito

Yksi hoitokerta sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

 1. kerta 235 €
 2. kerta 220 €
 3. kerta 217,74 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta. Mikäli asiakas haluaa pidentää hoitosarjan viiteen hoitokertaan, hinta sovitetaan neljännellä hoitokerralla niin, että viiden hoitokerran yhteishinnaksi muodostuu hoitosarjan normaali hinta.

672.74 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle 3 kerran sarjahoito

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 1. kerta 280 €
 2. kerta 265 €
 3. kerta 253 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta. Mikäli asiakas haluaa pidentää hoitosarjan viiteen hoitokertaan, hinta sovitetaan neljännellä hoitokerralla niin, että viiden hoitokerran yhteishinnaksi muodostuu hoitosarjan normaali hinta.

798 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 5 kerran sarjahoito

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

 1. kerta 235 €
 2. kerta 230 €
 3. kerta 225 €
 4. kerta 220 €
 5. kerta 211,25 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta.

1121.50 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle 5 kerran sarjahoito

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 1. kerta 280 €
 2. kerta 275 €
 3. kerta 265 €
 4. kerta 260 €
 5. kerta 250 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta.

 

1330 €

Valmistautuminen mikroneulaukseen, esteet Dermapen-hoidolle sekä mikroneulauksen kotihoito-ohjeet

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset mikroneulaukseen valmistautumisesta sekä mahdollisista esteistä mikroneulaukselle. Samalta sivulta löydät myös ohjeet ihon kotihoidosta Dermapenin jälkeen. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kosmetologit & ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologit

Liikkeissämme työskentelee klassisia Medik8-kasvohoitoja tekeviä kosmetologeja sekä vaativampaan ihonhoitoon erikoistuneita kosmetologeja, joiden palveluvalikoimaan kuuluu klassisten kasvohoitojen lisäksi myös ihon erikoishoitoja, kuten Dermapen-mikroneulaukset. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman kosmetologin!

Monipuoliset kasvohoidot BL-laatutakuulla

Kasvohoitovalikoimamme sisältää klassiset Medik8-kasvohoidot, Medik8-happohoidot, HydraFacial-hoidot, Dermapen-mikroneulaukset sekä Beauty Barin pikakasvohoidot. Monipuolisen kasvohoitovalikoimamme avulla voimme tuloksellisesti hoitaa erilaisia vaativampiakin iho-ongelmia. Tutustu lisää kaikkiin kasvohoitoihimme!

Kuuntele myös Dermapen-podcastimme!

Tässä jaksossa kosmetologit Milla ja Niina keskustelevat Dermapen-mikroneulauksesta. Miltä hoito todella tuntuu, miksi Milla ja Niina ovat tykästyneet juuri Dermapeniin ja minkälaisia asiakaskokemuksia heillä on ihon mikroneulauksesta? Kuuntele podcast tästä!

Usein kysytyt kysymykset

Hoitolassa tapahtuva mikroneulaus tehdään kynämäisellä Dermapen-laitteella, jonka steriili neulapää tekee hyvin nopeaa edestakaista liikettä pystysuoraan iholla. Pystysuora neulaus on iholle parempi vaihtoehto kuin viistossa kulmassa tapahtuva rullaus. Iholle laitettavien hoitoaineiden vuoksi Dermapen liukuu hyvin iholla. Dermapeniä liikutetaan iholla eri suuntiin (pysty, vaaka & diagonaali). Myös ongelma-alueille voidaan tehdä yksittäisiä “täsmäpumppauksia” Dermapenillä.

Mikroneulausrullissa neulat tulevat ihoon viistossa kulmassa, mikä ei ole ihon kannalta optimaalisinta. Viistoon tulevat neulat venyttävät ihon pintaa, eikä neulat pääse yhtä syvälle. Mikroneulausrullia käytetään erityisesti ihon pinnalliseen hoitoon esimerkiksi kotona. Dermapen-mikroneulaus menee kohtisuoraan ihoon, jolloin hoidolla voidaan vaikuttaa paljon syvemmälle. Varsinkin kotikäyttöisissä rullissa neulojen pituudet ovat pieniä, jolloin hyödyt jäävät lähinnä ihon pintaan (esim. kosteutus). Dermapenissä steriiliä neulapäätä voidaan säädellä koko hoidon ajan, jolloin ihoa voidaan hoitaa turvallisesti kauttaaltaan. Pidempi neulan pituus mahdollistaa mm. tulokselliset hoidot arpiin ja juonteisiin.

Mikroneulauksesta on paljon iholle hyötyä! Pinnallisella mikroneulauksella saadaan hyvin kosteutettua ihoa sekä hoidettua pieniä epäpuhtauksia. Syvemmät Dermapenillä tehtävät mikroneulaukset ovat tehokkaita mm. juonteiden ja arpien hoidossa. Dermapen-mikroneulaus on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista juuri ihon koostumuksen, kuten juonteiden ja arpien hoitoon!

Mikroneulauksessa olisi hyvä käydä sarjahoitona. Jo yhdelläkin mikroneulauksella ihoon saadaan lisää napakkuutta ja ihoa kirkkaammaksi, mutta varsinkin näkyvien juonteiden ja arpien hoitoon mikroneulauksessa olisi hyvä käydä 3-5 kerran sarjahoitona. Mikroneulaus tehdään tyypillisesti 4 viikon välein, hieman ihosta riippuen.

Oikein tehtynä mikroneulaus on turvallinen hoitomuoto. Mikroneulaus perustuu ihon luonnollisen uudistumis- ja korjausprosessin stimulointiin. Mikroneulauksella on pitkät perinteet, ja sitä on lähdetty kehittämään nykyiseen muotoonsa sen perusteella, kun huomattiin ihon tatuoimisen parantavan ihon koostumusta.