Medik8-happohoidot

Medik8-happohoidot

Medik8-kasvohoidoissa hyödynnetään korkealuokkaisten happojen yhdistelmiä, antioksidantteja ja iholle tärkeitä vitamiineja. Valikoimastamme löytyy kasvojen kemiallisia kuorintahoitoja yhdistelmähapoilla toteutettuna. Lisäksi valikoimaamme kuuluu silmänympäryksille tarkoitettu mieto happohoito. Kaikki kasvohoitomme alkavat ihoanalyysillä, jolla kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet. Ihoanalyysin avulla ihoterapeutti suunnittelee juuri sinun ihollesi ja tavoitteillesi parhaimman kasvohoidon.

Happohoito kasvoille

 • Mihin kemiallinen kuorinta / happohoito perustuu?

  Kasvojen kemiallinen kuorintahoito sopii erilaisiin hoitotarpeisiin ja iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta perustuu ihon kuorintaan kemiallisilla aineilla ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia.

  Kun ihon soluja aktivoidaan kemiallisella happohoidolla, alkaa iho tuottamaan enemmän iholle tärkeitä kollageenia ja elastiinia. Kemialliset kuorinnat kirkastavat ihon väriä tehokkaasti, puhdistavat ihon epäpuhtauksia, sekä uudistavat ihon pintaa, tehden siitä sileämmän ja tasaisemman.

 • Yhdistelmähapot

  Valikoimastamme löytyy eri yhdisteiden sisältämiä yhdistelmähappoja: Clarity, Rewind, Even, Universal, Sensitive & Eye Revel. Yhdistelmähapot toimivat hyvin erilaisien hoitotarpeiden yhtäaikaiseen hoitoon tai kun toiveissa on yleistä ilmeen kirkastusta.

  Yhdistelmähapot on sisältävät tehoaineita, jotka täsmähoitavat tiettyjä iho-ongelmia. Clarity: rasvoittuvalle & epäpuhtaalle iholle, Rewind: ikääntyvälle iholle, Even: pigmentoituneelle, epätasaiselle & auringon vaurioittamalle iholle, Universal: kaikille ihotyypeille sopiva tasapainottava happohoito, Sensitive: herkälle & punoitukseen taipuvaiselle iholle sekä Eye Revel: silmänympäryksille.

 • Ensimmäinen happohoito

  Ennen ensimmäistä Medik8 -kemiallista kuorintaa suosittelemme varaamaan ajan erikoiskasvohoito konsultaatioon, jossa ihonhoidon ammattilainen kartoittaa ihosi tarpeet, kunnon sekä tekee ihotestin. Näin saamme räätälöityä juuri sinulle sopivan ja tuloksellisen kasvohoito kokonaisuuden sekä valitsemaan juuri sinulle sopivan kemiallisen kuorinnan. Etenkin herkkäihoisten, (sekä helposti reagoiva iho) tulisi käydä konsultaatio ennen varsinaista hoitoa. Aika erikoiskasvohoidon konsultaatioon tulisi varata vähintään 48 tuntia ennen hoitoa. Erikoiskasvohoidon konsultaatio on maksuton.

  Medik8 -happohoito eli kemiallinen kuorintahoito sisältää:

  • ihoanalyysin
  • alkupuhdistuksen
  • kemiallisen kuorinnan
  • kemiallisen kuorinnan neutraloinnin
  • ihoa rauhoittavan naamion
  • hoidon lopuksi laitettavat hoitotuotteet sekä aurinkosuojan kasvoille
 • Iho-ongelmat, joita happohoidolla voidaan hoitaa

  Medik8 valikoimasta löytyy useita erilaisia kemiallisia happohoitoja erilaisille tarpeille ja iho-ongelmille. Kemiallinen happohoito on hyvä vaihtoehto, kun haluat astetta tehokkaampaa kasvohoitoa tai haluat hoitaa jotain seuraavista iho-ongelmista:

  • kuiva iho
  • samea tai eloton iho
  • maksaläiskät
  • laajentuneet ihohuokoset
  • ihon epäpuhtaudet
  • akne
  • aknearvet
  • ihon pinnalliset juonteet

  Huomioithan myös, että happohoitoa ei välttämättä voida yhdistää muihin kasvojen alueen hoitoihin samalla kertaa. Esimerkiksi kasvojen alueen sokerointia ei voida tehdä yhdessä happohoidon kanssa. Luethan aina ennen hoitoon tuloa ohjeemme hoitoon valmistautumisesta ja kotihoito-ohjeista.

Iho-ongelmien hoito happohoidoilla

Iho on suuri elävä osa kehoasi, joka suojaa sinua ympäristön haitoilta ja äärilämpötiloilta. Iho parantaa haavat, hiertymät, ruhjeet ja poistaa myrkkyjä kehostasi. Iho uusiutuu jatkuvasti. Terve iho suojaa kehoa pitämällä haitalliset aineet ulkona ja hyvät sisällä. Kasvot ovat paljaat ja alttiina ilmaston vaihteluille, ympäristön ärsytyksille ja ultraviolettisäteilylle. Muistathan pitää huolta ihostasi!

Aknen hoitolahoidot

Puhdistavat kasvohoidot sekä kemialliset kuorinnat voivat tehostaa ja nopeuttaa hoitoprosessia. Ihoa puhdistavilla kasvohoidoilla saadaan tehokkaasti syväpuhdistettua lievää, ei-tulehduksellisesta akneihoa. Myös lämpö, höyrytys ja hieronta sopii ja voi hyödyttää ei-tulehduksellista aknea. Vaikeassa, tulehtuneessa akneihossa ihoa ei tule stimuloida tai puristella, koska se voi vain pahentaa tilannetta tai aiheuttaa erilaisia komplikaatioita, kuten bakteerien leviämistä, hyperpigmentaatioita tai ihon arpeutumista. Erilaiset kemialliset kuorinnat, jotka saavat aikaan solujen uusiutumista ja kuorivat kuollutta ihosolukkoa, hyödyttävät molempia aknen muotoja. Aknen hoitoon kehitetään myös jatkuvasti uusia hoitotuotteita ja laitehoitoja.

Ikääntyvän ihon hoitolahoidot

Hoitolahoidoilla, erityisesti sarjahoidoilla, voidaan tehokkaasti hoitaa ikääntymisen merkkejä. Paras yhdistelmä on tehokkaat hoitolahoidot, laadukkaat kotihoitotuotteet ja ihon säännöllinen hoitorutiini. Ihon ikääntymismuutoksiin löytyy nykyään laaja kirjo eri asteisia hoitolahoitoja. Kemiallisilla kuorinnoilla ja happohoidoilla voidaan saada hyviä tuloksia erityisesti ihon värimuutoksiin. Ihon mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihon koostumusta. Tehokas Dermapen-mikroneulaus on turvallinen ja suosittu ikääntyvän ihon hoitomenetelmä.

Kuivan ihon hoitolahoidot

Hoitolassa kuivaa ihoa voidaan tehokkaasti hoitaa kosteuttavilla kasvohoidoilla. Usein ammattikäytössä olevat tuotteet saattavat olla tehokkaampia, ja niiden avulla saadaan palautettua ihon kosteuspitoisuus nopeammin. Hoitolassa tehtävillä tehokkailla kuorinnoilla saadaan ihon kuiva ja hilseilevä pintakerros kuorittua pois, jolloin iho vastaanottaa kosteuttavat raaka-aineet paremmin. Kosmetologi voi myös käyttää erilaisia apuvälineitä, kuten ultraääntä, HydraFacialia tai mikroneulausta saadakseen kosteuttavat aineet imeytymään paremmin ihoon, jolloin saadaan tehokkaampi kosteutusteho.

Medik8-ihonhoitotuotteet

Medik8 on yksi ihonhoitotuotteiden edelläkävijä. Ammattilaisten käyttöön ja myyntiin tarkoitetut ihonhoitotuotteet valmistetaan pienerissä Medik8-laboratoriossa Englannissa. Tuotteet valmistetaan ilmattomassa tilassa tuoreuden takaamiseksi. Elliot Isaacsin (farmakologisti ja perustaja) tavoitteena on valmistaa tutkitusti tuloksellisia ihonhoitotuotteita, joiden valmistaminen jättää mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Tuotteiden ”tuoreus” mahdollistaa stabiilit ja viimeiseen pisaraan asti tehokkaat hoitotuotteet ihollesi. Tulokselliset Medik8-ihonhoitotuotteet sopivat erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation (maksaläiskien) hoitoon sekä kuivalle iholle.

Happohoito Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme Medik8-happohoitoja kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Kaikki kosmetologimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ihoterapeutin.

Hinnasto

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät Beauty Barin pikakasvohoidot, klassiset Medik8-kasvohoidot sekä Medik8-happohoidot, HydraFacial-kasvohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaukset.

Medik8-happohoidot

Medik8-happohoitovalikoimamme sisältää erilaisia yhdistelmähappohoitoja sekä tietyn ongelman täsmähoitoon suunniteltuja Mono-happoja. Tyypillisesti parhaimmat tulokset saavutetaan toteuttamalla yhdistelmähappohoidon kanssa lisäpalveluna ongelmaan kohdennettu Mono-happohoito.

Tällä hetkellä Mono-hoidot saatavilla vain Töölön liikkeestämme.

Lue lisää Medik8-happohoidoista & katso kuvat

Lisäpalvelu – Medik8 Eye Reveal

Stimuloi kollageenin tuotantoa, madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon rakennetta.

25 €

Medik8 Rewind

Iho uudistava yhdistelmähappo, joka stimuloi kollageenin tuotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Even

Kirkastava ja ihon sävyä tasoittava happo. Sopii erinomaisesti auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Clarity

Puhdistava ja talineritystä tasapainottava happo, joka vähentää epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista. Sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Universal AHA

Kirkastava ja iho pehmentävä happo. Sopii kaikille ihotyypeille ja useimpiin iho-ongelmiin, sekä tasapainottaa ihoa. Erinomainen valinta ensimmäiseksi hapoksi sekä ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Sensitive PHA

Tasoittaa ihon rakennetta ja ihan sävyä sekä vahvistaa ihoa. Sopii erittäin herkälle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Eye Revel

Silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Valmistautuminen happohoitoon, esteet Medik8-happohoidoille sekä happohoidon kotihoito-ohjeet

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset happohoitoon valmistautumisesta sekä mahdollisista esteistä Medik8-happohoidoille. Samalta sivulta löydät myös ohjeet ihon kotihoidosta happohoidon jälkeen. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kosmetologit & ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologit

Liikkeissämme työskentelee klassisia Medik8-kasvohoitoja tekeviä kosmetologeja sekä vaativampaan ihonhoitoon erikoistuneita kosmetologeja, joiden palveluvalikoimaan kuuluu klassisten kasvohoitojen lisäksi myös ihon erikoishoitoja, kuten Medik8-happohoidot. Suosittelemme tutustumaan ihonhoidon ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman kosmetologin!

Eroon ihohäpeästä - Veera testasi Medik8-happohoitomme

Akne ei ole vain teinien ongelma! Miltä happohoito tuntui, minkälainen ihonhoitosuunnitelma Veeralle luotiin ja paljon muuta. Lue lisää tästä!

Monipuoliset kasvohoidot BL-laatutakuulla

Kasvohoitovalikoimamme sisältää klassiset Medik8-kasvohoidot, Medik8-happohoidot, HydraFacial-hoidot, Dermapen-mikroneulaukset sekä Beauty Barin pikakasvohoidot. Monipuolisen kasvohoitovalikoimamme avulla voimme tuloksellisesti hoitaa erilaisia vaativampiakin iho-ongelmia. Tutustu lisää kaikkiin kasvohoitoihimme!