Ajanvaraus

Päivitämme ajanvarausjärjestelmäämme asiakasystävällisemmäksi. Uusi järjestelmä tulee käyttöön huhtikuun 2018 alussa, joten hoitoajat huhtikuulle ja siitä eteenpäin on varattavissa vain uuden ajanvarausjärjestelmän kautta, mikä vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen järjestelmään.

Varaa aikasi helposti netissä!

Voit varata aikasi myös soittamalla liikkeeseemme, p. 044 0411622.

HUOM! Kaikki mahdolliset hoitoaikojen muutokset/peruutukset täytyy tehdä viimeistään 24h ennen varatun hoidon alkua. Muuten laskutamme 75% hoidon hinnasta.

Ymmärräthän, että mikäli myöhästyt ajastasi, joudut maksamaan täyden hinnan varatun ajan pituudesta

Rekisteröityessäsi ajanvaraukseen, annat luvan lähettää palveluviestejä. Saat myös varausvahvistuksen sähköpostitse. Jos olet unohtanut salasanasi, ethän tee uutta tunnusta. Tilaa uusi salasana, sen saat ainoastaan kohdasta “Salasana hukassa”.

Jos varaat itsellesi aamuajan klo 7.30., pääset asiakashisseillä hoitolaamme E-tasolta ja 1. kerroksesta. Ei kannata tulla liian ajoissa; avaamme ovet ja puhelinpalvelumme asiakkaille n. klo 7.30.

Aika microbladingiin? Tutustuhan huolella hoitoon sekä ajanvarausohjeisiin täältä.

Aika traineelle? Huomioithan varatessasi aikaa Trainee-palveluun, että tekijät ovat harjoittelijatasoisia ja hinta vastaa harjoittelijan tasoista työtä. Trainee-hintoja voit tiedustella meilitse osoitteesta info@bluelagoon.fi. Palveluiden hintaan on laskettu alennus, tämä kertoo että työn tekee tekijä, joka on harjotteluvaiheessa vielä kyseisessä palvelussa. Trainee-koulutuspäivien varaukset ovat 100% sitovia, peruuttaessasi koulutusajan, sitoudut maksamaan 100% hoidon hinnasta.

Anni V. ja Heini O. tekevät kynsiä ja kynsihuoltoja rajoitetusti vakioasiakkailleen sekä Tiina P. ja Jenny L. tekevät ripsiä rajoitetusti vakioasiakkailleen (Huom!), jos tahdot tiedustella aikaa kynsiin tai ripsiin jollekkin tässä mainituista tekijöistä, niin otathan yhteyttä liikkeeseen soittamalla numeroon 0440-411 622.

Silja K. on jäänyt äitiyslomalle ja palailee töihin mahdollisesti vuoden 2018 lopussa. Myös Taina V. on äitiyslomalla ja Taina V. puolestaan palailee töihin seuraavan kerran 2018 syksyllä.