Mesoterapia

Mesoterapia

Mesoterapia on ihon pintaa tasoittava, elvyttävä, kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä silottava sekä ihon väriä kirkastava anti-age -hoito. Erityisesti iän myötä ihossa oleva hyaluronihappo ja kollageeni vähenevät, mikä aiheuttaa ihon kuivumista, juonteita, ryppyjä ja ihon veltostumista. Mesoterapian avulla voimme kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti parantaa ihon laatua, ja stimuloida uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Toisin kuin täyteainehoidot, mesoterapia ei vaikuta kasvojen ulkomuotoon tai kasvonpiirteisiin, sillä hoito perustuu ihon laadun parantaminen. Mesoterapiassa käytettävät tehoaineet sisältävät mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja mineraaleja.

Mitä mesoterapialla voidaan hoitaa?

Kasvojen, kaulan ja dekolteen:

 • Kuiva iho
 • Auringon aiheuttamat ihon värimuutokset
 • Arvet
 • Juonteet
 • Rypyt
 • Veltostunut iho

Hoidon eteneminen

Ennen hoitoa sairaanhoitajamme konsultoi asiakkaan joko hoidon yhteydessä tai ennen hoitoa tapahtuvalla erillisellä konsultaatiolla. Konsultaatiossa asiakkaan kanssa käydään läpi kaikki hoitoon vaikuttavat tekijät, kuten asiakkaan terveydentila, hoidettava alue, vasta- aiheet sekä mahdolliset reaktiot ja riskit. Lisäksi konsultaatiossa voidaan käydä läpi jälkihoito-ohjeet, ja konsultaation lopuksi asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen.

Hoidon aluksi hoitoalue puhdistetaan epäpuhtauksista ja meikistä. Ennen mesoterapiahoitoa iho voidaan puuduttaa puudutevoiteella, mutta puuduteaineen käyttö ei ole suositeltavaa mesoterapia-aineiden imeytymisen ja vaikuttavuuden kannalta. Tuote pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla ja ruiskulla. Hoito tehdään monipistoshoitona, eli mesoterapiaseerumia pistetään melko tiheästi kauttaaltaan kasvoille. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat steriilejä ja kertakäyttöisiä. Hoidon lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide.

Iho mesoterapiahoidon jälkeen

Heti mesoterapian jälkeen iho saattaa punoittaa, mutta rauhoittuu yleensä seuraavaan päivään mennessä. Lisäksi iholla saattaa esiintyä ohimeneviä oireita, kuten mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Väliaikaiset sivuoireet häviävät yleensä muutamassa päivässä. Hoidon lopuksi saat tarkat jälkihoito-ohjeet suullisesti sekä kirjallisesti.

Tuotteet mesoterapiahoidossa

Mesoterapiassa käytössämme on Cliniccaren seerumi, joka sisältää mm. 2% hyaluronihappoa. Seerumissa on sekoitus ihoa nuorentavia, elvyttäviä, kosteuttavia ja kiinteyttäviä antioksidanttisia ainesosia.

Lifting & Skin Rejuvenating -seerumi:

 • Kohottaa kasvonpiirteitä
 • Tekee ihosta kimmoisan
 • Tasoittaa juonteita ja ryppyjä
 • Kosteuttaa ihoa

Hinnasto

 • Mesoterapia kasvot 60 min. 150 €
 • Mesoterapia kasvot, kaula & dekoltee 90 min. 180 €
 • Kasvojen 3 kerran sarjahoito yht. 350€

Sairaanhoitajan konsultaatio sisältyy hoidon hintaan. Mikäli olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, tai haluat kuulla asiantuntijan suosituksen omalle ihollesi, voit varata ajan puhelimitse esteettisen hoidon konsultaatioon (15€).

Sarjahoito mesoterapiaan

Mesoterapia on todettu tehokkaaksi pinnallisten juonteiden ja arpien häivytyksessä, sekä lisäämään ihon kimmoisuutta ja heleyttä. Hoitoa suositellaan ottamaan sarjahoitoina 3-4 kertaa noin 2-4 viikon välein. Sarjahoidon jälkeen ihon tulisi toipua muutama kuukausi ennen seuraavia hoitokertoja.

3 kerran sarjahoito mesoterapiaan (kasvot)

 1. hoitokerta 150 €
 2. hoitokerta 100 €
 3. hoitokerta 100 €

Jokainen hoito maksetaan hoitokäynnin yhteydessä. Asiakas sitoutuu noudattamaan hintasopimusta ja käymään koko 3 kerran sarjahoidon 3 kuukauden aikana. Hoitoväli suunnitellaan yhdessä sairaanhoitajan kanssa, mikä on tyypillisesti 2-4 viikkoa. Mikäli ehtoja ei noudateta, niin hintasopimus purkautuu, ja asiakasta laskutetaan jälkikäteen normaalin hoitohinnan (150€) perusteella.