Blue Lagoon 13 – #mybluelagoonmoment

Lauantaina 19.10.2019 järjestimme Blue Lagoonin 13-vuotissyntymäpäivät yökerho Skohanissa yli 400 vieraalle. Olemme järjestäneet 13 toimintavuotemme aikana lukuisia juhlia, mutta muutaman vuoden tauon jälkeen päätimme taas järjestää kunnon bileet.

Kutsu tapahtumaan lähetettiin kaikille Blue Lagoonin asiakkaille sekä kotisivumme kautta sähköpostilistallemme liittyneille kanta-asiakkaille. Asiakaspaikat täyttyivät vauhdilla jopa ruuhkaantumiseen asti.

Juhlissamme panostimme erityisesti juhlien ulkonäköön ja tarjoiluun. Skohan oli muutettu yökerhosta näyttäväksi juhlatilaksi ja kukkaisen kuvausseinän edessä kävi kova kuhina koko illan ajan.

Tarjoilimme alkumaljana Estrella de Murviedro Frizzante – hedelmäisen raikasta ja pirskahtelevaa viiniä. Tämä erinomainen alkumalja ja seurustelujuoma on täydellinen limesiivun ja jääpalan kanssa tarjoiltuna. Saimme loistavaa palautetta tästä makeasta, juhlallisesta viinistä.

Tarjolla oli myös pientä makeaa purtavaa macaronsien ja donitsien muodossa.

Cake art Tingelstiinan näyttäviä macaronseja oli tarjolla suklaan, suolakaramellin, vadelman ja sitruunan mauissa. Macaronsit tulivat kauniisti esille torneihin aseteltuina. Tingelstiinan tarjontaan kuuluvat näyttävät kakut ja leivokset tilauksesta kaikkiin juhlatilanteisiin.

Leipämön donitsit herättivät asiakkaidemme huomion. Värikkäitä donitseja oli tarjolla mauissa Popcorn Blues (mustikkatäytettä ja karamellisoitua popkornia), Banana Split (banaania, pähkinää ja vaahtokarkkeja), Cookie Lover (keksitaikinaa ja suolaista kinuskia), sekä suussa raksuva Poppin’ Purple (tuorejuustoa ja vadelmahilloa).

Ovien auetessa paikalla oli hetkessä huikea määrä vieraita. Olimme järjestäneet 100 ensimmäiselle lahjakassin täynnä upeita yllätyksiä ja nämä hitiksi paljastuneet lahjakassit oli jo ensimmäisen puolen tunnin aikana jaettu vieraillemme. Kassista paljastui Vita Liberatan itseruskettavia liinoja, Medik8 kätevä selfie light ja R-Retionate yövoide, Revitalashin tuotteita, lahjakortti Yoga Nordicin yogatunnille, ja Dermalogican bestsellereitä sisältävä ”Athleisure Essentials Kit”.

Illan aikana tunnelmaa oli nostattamassa juuri uuden levyn julkaissut Kasmir! Kasmir tanssitti vieraita muunmuassa Vadelmavene-, Wowwowwow- ja Kaija-hittiensä tahtiin.

Oli ilo järjestää asiakkaillemme kunnon bileet, ja nyt suunnittelemme jo innolla seuraavaa asiakastapahtumaa. Lämpimät kiitokset kaikille ihastuttaville asiakkaille, jotka saapuivat paikalle jakamaan tämän kokemuksen kanssamme.

Tapahtumassa mukana myös:

CAKE art Tingelstiina

Leipämö

Estrella de Murviedro Frizzante

Dermalogica

Medik8

Vita Liberata

Revitalash

Yoga Nordic

Suurkiitokset jokaiselle yhteistyökumppanillemme!

P.S. Kirjoita kommenttikenttään minkälaiset juhlat haluaisit nähdä seuraavana vuonna! Nähdään ensivuonna <3

Kaikki juhlissa napsitut kuvat löytyvät Facebook -sivuiltamme.

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *