”Ei punaista kynsilakkaa” – Top 3 hoidot kuninkaalliseen tyyliin

Punainen kynsilakka kielletty Meghan Marklelta! Mitkä hoidot läpäisevät kuninkaalliset vaatimukset? Tässä top 3 hoitoa arvokkaaseen tyyliin!

Kuningasperheen jäsenten tyylissä korostuvat luonnollinen tyylikkyys, klassisuus ja laadukkuus. Erään artikkelin mukaan mm. punainen kynsilakka on kielletty tuoreelta Sussexin herttuattarelta Meghan Marklelta. Tässä artikkelissa esittelemmekin kolme luottohoitoa, jotka läpäisevät myös kuninkaalliset vaatimukset!

Nude lakkaus häihin Blue Lagoon

1. Nuden sävyinen Shellac-kestolakkaus

Nuden sävyt kynsissä edustavat huoliteltua ja luonnollista tyyliä. Myös Meghan oli suosinut häätyylissään nuden sävyistä lakkausta, joka kuuleman mukaan on suotava sävy herttuattaren kynsiin. Nuden sävyt ovat olleet myös muodissa niin vaatteissa, meikeissä kuin kynsissäkin! Nuden sävyinen Shellac-kestolakkaus jättää kynnen pinnan tavallista lakkausta kiiltävämmäksi, tehden kynnen pinnasta myös upean tasaisen ja kestävän.

2. Kasvohoito

Kasvohoidot koetaan monesti ylellisenä luksuksena, ja varmasti myös kuningasperheessä on toivottavaa pitää iho edustavan näköisenä! Laadukkailla tuotteilla toteutettavat kasvohoidot myös tukevat luonnollisen tyylikästä ja huoliteltua kuninkaallista tyyliä, kun ihoa ei tarvitse meikata piiloon, eikä iho-ongelmista ole tietoa!

Ripsien kestotaivutus Blue Lagoon

3. Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Tällä hetkellä kesän kuumimpana hoitovillityksenä oleva Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus mukautuu täydellisesti myös kuninkaalliseen tyyliin! Kestotaivutuksella omat luonnolliset ripset saadaan kauniisti esiin. Ripsien kestotaivutuksella saadaan ripsille luonnollista näyttävyyttä, joka kestää ripsissä jopa 6-10 viikkoa!

Liikkeissämme toteutamme kaikki palvelut Blue Lagoonin tyytyväisyystakuulla! Tutustu hoitoihimme tai varaa aikasi Iso Omenaan, Kolmikulmaan tai Kamppiin! Nähdään liikkeessä!

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon Beauty

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *