Joululahjavinkit laatua ja elämyksiä arvostaville

Kokosimme tähän postaukseen muutaman ihastuttavan lahjavinkin laatua, estetiikkaa ja nautintoja arvostaville asiakkaille. Olkaapa hyvät!

  1. Aineeton palvelulahjakortti silkkipapereihin ja kauniiseen lahjarasiaan paketoituna. Lahjakorttirasiaan voit sujauttaa myös vaikkapa oman kirjeesi lahjansaajalle! Lahjakortille suosittelemme erityisesti kosmetologisia hoitoja, pakettihoitoja ja hierontaa! Lahjakorttirasia lahjakortille 3,50€.
  2. Ihastuttava uutuustuote kotimaiselta GRANdesign brändiltä! Jäätelö-korurasia on yksinkertaisen tyylikäs ja leikkisä! Rasia toimisi hyvin myös vaikkapa avainten tai muiden pikkutarvikkeiden säilytykseen! Jäätelö-korurasia 79€.
  3. Marimekon trendikäs Flower-maljakko huokuu herkkyyttä, ja tuo kodin sisustukseen kauniin yksityiskohdan! Tyyliä voi muokkailla erilaisilla kukkasilla eri sesonkeihin. Flower-maljakko 42€.
  4. Ilahduttavan lahjan ei tarvitse maksaa paljon! Ihana henkilökohtainen viesti yhdistettynä Fazerin herkulliseen Pure Ruby -suklaalevyyn, tuo hymyn varmasti lahjansaajan kasvoille! Pure Ruby -suklaalevy 4,95€.

 

Muistathan, että voit 21.12.18 asti käydä ilmiantamassa läheisesi joululahjoitukseemme! Ilmiantojen perusteella valitsemme kolme lahjansaajaa, joille lähetämme 100€ arvoiset kosmetiikkalahjoitukset.

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *