Katsaus vuoden 2017 kauneustrendeihin

Kurkkaa vuoden 2017 kauneustrendit ja alan somehitit! Vuonna 2017 pinnalla olivat näyttävät contouringit, sekä kulmista ja kynsistä synnytettiin viihteellisiä somehittejä! Hoitoloissa asiakkaille luotiin mm. näyttäviä volyymiripsiä sekä suosittuja microblading-kulmia.

Contouring

Meikissä ns. “contouring”, jossa pelataan vahvojen korostusten ja varjosteusten kanssa on ollut suuressa suosiossa, eikä trendi näyttäisi hiipuvan. Markkinoille lanseerattiin hurjat määrät uusia “kasvojen muotoiluun” käytettäviä väripaletteja ja työkaluja.

Microblading

Vuonna 2017 microblading-kulmien suosio kasvoi entisestään ja myös tämä trendi pitää yhä tiukasti pintansa Suomessa, eikä ihme, sillä microbladingilla toteutettavat luonnollisen upeat kulmat sopivat hyvin hennoille ja harvoille kulmille!

Kynnet

Vuonna 2017 kynsihifistelyt vietiin uudelle tasolle, ja päivittäin nettiin pompsahteli videoita todella överiksi vedetyistä ja innovatiivisista kynsistä. Kynsistä tuli siis suorastaan suuren yleisön viihdettä vuonna 2017. Myös hoitolassa asiakkaille tehtyihin kynsiin tehtiin paljon näyttäviä koristeita, marmorikuviointia, harmonisia väripaletteja sekä matan ja kiillon muodostamia kauniita kokonaisuuksia. Vuonna 2017 kynsissä sai olla pituutta ja erityisesti ballerina -malli oli suuressa suosiossa. Näyttävien kynsien ohella paljon tehtiin myös nuden sävytteisiä kynsiä sekä liukuvärjättyjä babyboomer -kynsiä.

Kulmat

Myös kulmien viihdearvo nousi vuonna 2017, ja kulmien tuunailusta tehtiin lähes taidetta! Kulmatuotteita tuli markkinoille paljon erilaisia, ja myös kiinnostus kulmien muotoiluun käytettävistä tuotteista ja meikkaukseen käytettävistä tarvikkeista näytti lisääntyneen. Kulmissa trendikästä oli skarpit linjat, näyttävyys ja jopa runsaus, sekä karvoja imitoiva meikkaustyyli. Hassuja ja mieleenpainuvimpia kulmatrendejä olivat mm. aaltoilevat kulmat sekä McDonalds -kulmat.

Meikkitutoriaalit

Vuonna 2017 saatiin nauttia upeista ja hauskoista meikkitutoriaaleista.

Hiukset

Long Bob oli yksi isoimmista hiustrendeistä, ja moni napsaisi hiuksensa tähän tyylikkään aikuismaiseen mittaan. Luonnollisten ja kiiltävien värien ohella hiuksissa nähtiin myös paljon erilaisia rohkeitakin värikokeiluja.

Ripset

Ripsipidennyksissä volyymiripset ovat syrjäyttäneet lähes täysin klassiset pidennykset, ja vuonna 2017 tehtiin paljon todella tuuheita sekä kaarevia ja näyttäviäkin ripsiä. Ripsissä nimenomaan kauniisti ja teknisesti oikein asennetut viuhkat sekä tuuheus olivat “se juttu”. Uutena ripsityylinä on noussut myös tähtimäinen rikottu linja. Myös irtoripsien käyttö jopa arkimeikissä näytti lisääntyvän vuonna 2017.

 Mustapäänaamiot

Ihosta irti revittäviä mustapäänaamioita tuli lisää markkinoille vuonna 2017. Mustapäänaamioista syntyi myös erilaisia hurjia DIY-versioita, joissa saatettiin sekoittaa mm. liimaa ja vessapaperia…please don’t try this at home!

Nude -meikki

Vahvojen ja näyttävien meikkien rinnalle rantautui myös hyvin luonnollinen nude -meikki, jossa iho sai olla kuultavan raikas, ja jopa tummat silmänaluset saivat olla esillä. Hyvä trendi kaikille laiskoille meikkaajille siis!

Huulet

Huulet olivat vuonna 2017 suuressa suosiossa. Huulia meikattiin oikeastan kaikilla sateenkaaren väreillä. Nähtiin paljon kirkkaita, mutta myös jopa mustia huulimeikkejä. Huulien rajaus oli myös todella trendikästä ja myös erilaisia apukeinoja huulten turvottamiseen yritettiin kehitellä. Myös jo vuosien ajan kasvanut kysyntä huulten muotoilulle lisääntyi selvästi vuonna 2017.

Glitter

Glitteriä hiuksissa, huulissa, iholla, vartalolla. Glitterin suhteen ruvetaan ehkä olemaan vähitellen jo yliannostuspisteessä, mutta saa nähdä nouseeko vuonna 2018 uusia glitter -innovaatioita!

 

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon