Microblading-kulmakarvat – Kulmien vahvistus ja tietoa microbladingista

Katso informatiivinen video microblading-kulmakarvoista. Videolla selviää mikä voi mennä microbladingissa vikaan, miltä microblading tuntuu ja näyttää ja miten microblading muutti Ainon elämää. Jos olet miettinyt microblading-kulmia itsellesi, niin videosta löytyy varmasti hyödyllistä tietoa, kannattaa katsoa!

Microblading-mestarimme Milla M. teki Ainolle eilen microblading vahvistukset kulmiin, ja Ainon videosta voi katsoa, miten microbladingia oikein tehdään! Videolla tulee esiin mielenkiintoisia pointteja microbladingista niin asiakkaan kuin microblading-ammattilaisenkin näkökulmasta. Videolla selviää esimerkiksi mikä voi mennä microbladingissa vikaan, miltä microblading tuntuu ja näyttää, ja miten microblading muutti Ainon elämää. Jos olet miettinyt microblading-kulmia itsellesi, niin videosta löytyy varmasti hyödyllistä tietoa, kannattaa katsoa!

Ainon YouTube kanavalle pääset myös tästä. Kanavalta löytyy paljon myös muita kivoja postauksia kauneuteen liittyen!

 

Ainon kulmat ennen ja jälkeen microblading vahvistusta. Kulmissa siis pohjalla jo aiemmin tehty microblading, sekä vanha punertava kestopigmentointi. Vanhat kestopigmentoinnit voivat tehdä microbladingista haasteellisempaa, mutta kestopigmentoinnit eivät ole este microbladingille! Blue Lagoonissa konsultointi ennen microbladingeja on aina pakollinen juuri sen takia, että tekijämme voi huolellisesti analysoida asiakkaan kulmien lähtötilanteen sekä suositella hänelle parasta ratkaisua. Jos haluat tietää lisää microbladingista, lue meidän kaiken kattava microblading-info.

Microblading-artistiemme töitä voit katsella tekijöiden omista gallerioista kotisivuiltamme sekä helposti Blue Lagoonin Instagram-tililtä @bluelagoonbrows, jota tekijämme päivittävät ahkerasti. Töitä nähtävissä myös Blue Lagoonin päätilillä Instagramissa @bluelagoonbeauty. Innokkaat instagrammaajat voivat myös ottaa tekijämme seurantaan instassa heidän omilla hashtageilla, jotka ovat aina muotoa BL(tekijan etunimi + sukunimen kirjain) eli esimerkiksi #BLMillaM.

Kirjoittanut Milla S. / Blue Lagoon