Shellac™ -kestolakkaus

Shellac™ -kestolakkaus

Suosittelemme Shellac-kestolakkausta sinulle, joka haluat mahdollisimman kevyen ja hellävaraisen, mutta kestävän lakkauksen ja aina huolitellut kauniit kynnet. Shellac-kestolakkaus toimii sekä jatkuvana lakkauksena että kertaluontoisena lakkana vaikka juhlia varten. Ikäraja Shellac-lakkauksiin on 16 vuotta. Meiltä saat viimeisimmän trendin mukaiset lakkasävyt ja kynsikoristeet. Kauniit kädet huomataan!

Löydä sinulle sopivin kestolakkaus

 • Lyhyesti Shellac™ -kestolakkauksesta

  Shellac -kestolakkaus kovetetaan LED-lampulla, mikä antaa lakkaukselle pitkän keston. Shellac on kevyin lakkauspalvelumme, jossa luonnonkynnen pintaa ei tarvitse käsitellä viilalla lainkaan. Tavallinen kynsilakka kestää kynsissä virheettömänä muutamien päivien ajan, kestolakkaus pysyy kauniina parista viikosta jopa kuukauteen kovetuksen avulla. Shellacin kestoon vaikuttaa oman kynnen kunto, kuten se, liuskoittuuko kynsi luonnostaan ja onko se ohut ja taipuisa. Shellac-kestolakka ei kulu tavallisen kynsilakan tapaan, mutta kynnet kannattaa silti suojata esimerkiksi piha- tai kotitöissä kumihanskoilla. Kestolakkauksen tyypillinen huoltoväli on 2-3 viikkoa.

  Shellac-kestolakkauksen voi huoltaa, joten kyntesi pysyvät huoliteltuina jatkossakin. Jokaisen huollon yhteydessä kynsiesi sävyä ja tyyliä voidaan muuttaa. Jokaisen hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet.

  Yksivärinen Shellac™ -kestolakkaus

  Yksiväriset lakkaukset ovat klassinen ja varma valinta! Yksivärinen lakkaus toimii helposti myös erilaisten asukokonaisuuksien ja tyylien kanssa. Suosituimpia sävyjä yksivärisissä Shellac-lakkauksissa ovat nuden ja punaisen sävyt. Kevät- ja kesäsesonkeina kynsissä suositaan monesti pastellin sävyjä sekä rohkeita ja kirkkaita värejä. Syksyisin ja talvisin kynsissä nähdään muita sesonkeja enemmän tummempia sävyjä. Liikkeistämme löytyy laaja valikoima erilaisia sävyjä, joista voit valita juuri omaan tyyliisi sopivimman sävyn! Shellacin sävyä voidaan myös vaihtaa jokaisen kynsihuollon yhteydessä.

 • Ranskalainen tai liukuvärjätty babyboomer-lakkaus

  Ranskalainen lakkaus on huipputyylikäs valinta kynsiin ja ajaton klassikko! Tyypillisesti ranskalaisessa lakkauksessa kärki tehdään valkoisella lakalla, mutta myös värikkäät variaatiot ovat mahdollisia. Ranskalaisen lakkauksen moderni versio on liukuvärjätty babyboomer-lakkaus. Babyboomer on noussut kynsissä hyvin suosituksi tyyliksi, ja tyypillisesti babyboomerissa hyödynnetään valkoisen ja nuden sävyjä. Shellacilla Babyboomer-lakkaus voidaan tehdä vain valkoisena. Ranskalainen ja babyboomer-lakkaus ovat suosittuja tyylejä varsinkin häitä ja muita juhlia varten.

  All inclusive MINI -lakkaus

  All inclusive MINI -lakkaukset sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -lakkauksiin.

  Koristeellinen All inclusive Shellac™ -lakkaus

  All inclusive -lakkauksemme sisältää koristeellisen lakkauksen. Pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. All inclusive -lakkauksen yhteydessä voidaan tehdä myös erilaisia uniikkeja, abstrakteja, simppeleitä tai näyttäviäkin kynsimaalauksia. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita, joten suosittelemme tutustumaan manikyristiemme koristelutaitoihin sekä työnäytekuviin ennen hoitoajan varaamista.

Tietoa Shellac™ -kestolakkauksesta

Kestolakkauksen (Shellac™) ja geelilakkauksen (CrystaLac) erot:

Shellac-kestolakkaus on valikoimastamme kaikista kevyin vaihtoehto. Kestolakkaus muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon perinteistä ilmakovetteista kynsien lakkausta, mutta kovetus tehdään UV-valossa. Näin saadaan aikaiseksi perinteistä ilmakovetteista lakkausta pidempikestoinen kynsien lakkaus. CrystaLac-geelilakkaus on keveydeltään kestolakkauksen ja luonnonkynnen vahvistuksen välissä. Geelilakkaus antaa jo hieman tukea ja kestävyyttä kynnelle. Sillä pystytään myös korjaamaan kynnen pieniä epätasaisuuksia. Lakkaus on silti erittäin kevyt ja luonnollisen näköinen.

Kestolakkaus soveltuu parhaiten normaaleille kynsille, jotka eivät erityisesti kulu tai rasitu arjessa. Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Se soveltuu myös erinomaisesti aktiivisempaan elämäntyyliin.

Shellac™ -lakkasävyt & kynsikoristeet

Liikkeistämme löytyy laaja valikoima CND:n Shellac-lakkoja. Sävyvalikoimaan kuuluvat ns. perusvalikoima, liikkeiden omat sävyt sekä sesonkivärit. Huomioithan, että kaikkia esimerkiksi somekuvissa näkyviä lakkasävyjä ei välttämättä aina ole saatavilla kaikista toimipisteistä, sillä liikekohtaisissa sävyvalikoimissa voi olla eroja. Shellac-palveluvalikoimamme sisältää myös koristeellisen all inclusive -lakkauksen, joka sisältää toivomasi koristeet. Pyydämme sinua kuitenkin ystävällisesti huomioimaan, että manikyristimme ovat yksilöitä omine vahvuuksineen, ja koristeluosaamisessa voi olla eroja. Jos sinulla on toiveissa tietty koristelutyyli tai vaativampi toteutus, suosittelemme sinua tutustumaan tiimi -sivultamme manikyristejemme työnäytteisiin, jotta löydät juuri sinulle sopivimman lakkausammattilaisen.

Kynsipalvelusta toiseen siirtyminen

Huomioithan, että jos olet ottanut kestolakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun ensin varata Blue Lagoonista aika “muualla tehdyn geelilakkauksen poistoon”. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä kestolakkauksia.

Shellac™ -kestolakkauksen vaihtaminen CrystaLac-geelilakkaukseen

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tehty Shellac-kestolakkaus, jonka haluat vaihtaa geelilakkaukseen, voit varata suoraan ajan geelilakkaushuoltoomme valitsemasi tyylin (yksivärinen, ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan.

Shellac™ -kestolakkauksen vaihtaminen kynnen kevyt vahvistus palveluun

Mikäli sinulla on Blue Lagoon Beautyssa tehty Shellac-kestolakkaus, jonka haluat vaihtaa kevyt vahvistukseen, voit varata suoraan ajan kevyt vahvistus huoltoomme valitsemasi tyylin (yksivärinen, ranskalainen / babyboomer / koristeellinen all inclusive) mukaan.

Shellac™ -kestolakkauksen vaihtaminen rakennekynsiin

Jos haluat vaihtaa Shellac-lakkauksesi rakennekynsiin, voit varata ajan suoraan uusiin rakennekynsiin. Hoidon yhteydessä veloitetaan + 15 € palvelun vaihdosta.

Kynnet lohkeilee & halkeilee

Kynsien kuivuminen esimerkiksi sään tai vaikkapa hormonaalisten syiden vuoksi, voi saada kynnet kuivumaan ja lohkeilemaan. Myös käsien jatkuva pesu ja desinfiointi voivat kuivattaa käsiä ja kynsiä, minkä vuoksi käsiä olisi hyvä rasvata. Kuivien kynsien paras kaveri on kynsinauhaöljy, jota tulisi muistaa käyttää säännöllisesti. Emme suosittele Shellac-kestolakkausta lohkeileville, halkeileville tai liuskoittuville kynsille. Geelilakkauksella hieman lohkeileville ja halkeileville kynsille voidaan saada kevyttä suojaa ja tukea. Joskus geelilakkaus voi tuoda tarvittavan pienen suojan kynsille, jonka avulla myös luonnonkynnet pääsevät vahvistumaan ja kasvamaan. Jos kynnet halkeilevat tai lohkeilevat voimakkaasti, tai jos ongelma on kestänyt kynsissä jo pitkää, on tällöin todennäköisesti geelilakkausta parempi vaihtoehto kynnen kevyt vahvistus. Kynsiammattilainen neuvoo sinua mielellään kynsillesi sopivimmasta ratkaisusta!

Shellac™ -lakkauksen poisto

Shellac-kestolakkaus poistetaan aina liuottamalla, mikä tekee poistosta kynsille hyvin hellävaraisen. Shellacin poistoon myydään myös kotikäyttöön suunniteltuja poistosettejä, jolla voit poistaa Shellacin myös kotona. Kestolakkausta ei tulisi koskaan repiä pois. Huomioithan, että jos olet ottanut kestolakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika “muualla tehdyn geelilakkauksen poistoon” ja sitten uuteen Shellac-kestolakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä kestolakkauksia.

Vahvista kynsiäsi ennen kestolakkausta

Shellac-kestolakkauksien yhteyteen on mahdollista valita lisäpalveluksi IBX-hoito. IBX-hoito on keratiinihoito luonnonkynnelle, joka vahvistaa ja korjaa kynttä. IBX-hoito ei jätä kynnelle ylimääräistä kerrosta vaan hoito imeytetään lämmön avulla kynnen kerroksiin. IBX-hoito on erinomainen palvelu liuskoittuville luonnonkynsille. Dadi Oil -kynsinauhan käyttö pidentää Shellacin pysyvyyttä kosteuttamalla luonnonkynttä ja kynsinauhoja. Suosittelemme hankkimaan kesto- tai geelilakkauksen yhteydessä aina kynsinauhaöljyn, jotta kynnet pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Shellac™ -kestolakkaus Helsinki & Espoo

Teemme Shellac-kestolakkauksia kauneushoitoloissamme Helsingissä ja Espoossa. Kaikki manikyristimme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman shellac-ammattilaisen.

Hinnasto

Shellac™-lakkaukset

Sinulle joka haluat kestävämmän lakkauksen ja aina huolitellut kauniit kynnet! Shellac-kestolakkauksen voi huoltaa, joten kyntesi säilyvät huoliteltuina jatkossakin. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet. Shellac-kestolakkaus sopii myös juhliin kertaluontoisesti otettuna, se ei vahingoita omia kynsiä, koska hoidon aikana omaa kynttä ei tarvitse viilata.

Ikäraja Shellac-lakkauksissa on 16 vuotta.

Lue lisää Shellac-lakkauksesta & katso kuvat

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Muualla tehdyn geelilakan poisto (uusien lakkauksien yhteydessä)

Mikäli geelilakkauksesi on tehty jossakin muualla kuin Blue Lagoon Beautyn liikkeessä, poistamme lakkauksen sähköviilaa käyttäen, sillä emme voi olla varmoja käytetyistä materiaaleista, ja voiko lakkausta poistaa liuottamalla. Sähköviilalla poistaminen on hiukan nopeampaa, kuin liuottamalla poistaminen.

Huom. tämä palvelu on varattavissa vain uusien lakkausten yhteyteen.

15 €

Shellac™ yksivärinen kestolakkaus

Palvelu sisältää yksivärisen kestolakkauksen. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet.

50 €

Geeli- tai Shellac™ -lakkauksen poisto

Geeli- ja Shellac-lakkaus on helppo ja vaivaton poistaa, jos päätät luopua lakkauksesta. Lakkaus poistetaan joko sähköviilaa käyttäen tai liuottamalla, riippuen käytetystä materiaalista. Lakkauksen poisto sisältää myös Business-manikyyrin. Hoidon kesto on noin 50 minuuttia.

 

50 €

Shellac™ yksivärinen huolto

Palvelu sisältää yksivärisen lakkauksen. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet. 

Huomioithan, että jos olet ottanut kestolakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika kestolakkauksen poistoon ja sitten uuteen Shellac-kestolakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä kestolakkauksia.

55 €

Shellac™ ranskalainen tai babyboomer kestolakkaus

Palvelu sisältää ranskalaisen lakkauksen valkoisena, mustana tai värillisenä. Babyboomer-lakkaus voidaan tehdä Shellacilla vain valkoisena.

60 €

Shellac™ all inclusive MINI uudet

Uudet all inclusive MINI -lakkaukset sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -lakkauksiin. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

60 €

Shellac™ ranskalainen tai babyboomer huolto

Palvelu sisältää ranskalaisen lakkauksen valkoisena, mustana tai värillisenä. Babyboomer-lakkaus voidaan tehdä Shellacilla vain valkoisena.

Huomioithan, että jos olet ottanut kestolakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika kestolakkauksen poistoon ja sitten uuteen Shellac-kestolakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä kestolakkauksia.

65 €

Shellac™ all inclusive MINI huolto

Uudet all inclusive MINI -lakkaukset sisältävät yksinkertaiset kynsikoristeet, kuten foliot, glitterit, chromet sekä yksittäiset timantit. Maalaukset eivät kuulu all inclusive MINI -lakkauksiin. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

65 €

Shellac™ all inclusive kestolakkaus

Palvelu sisältää koristeellisen lakkauksen. Pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme. 

70 €

Shellac™ all inclusive kestolakkaus huolto

Palvelu sisältää koristeellisen lakkauksen. Pohjalla voi olla yksivärinen lakkaus, ranskalainen tai babyboomer, glitteriä tai muuta koristeellista. Kynsitekijämme tarjoavat eri tasoisia koristeluita. Voit tutustua jokaisen tekijän osaamistasoon tiimi-sivuillamme.

Huomioithan, että jos olet ottanut kestolakkauksen toisessa paikassa, tulee sinun varata Blue Lagoonista ensin aika “Muualla tehdyn geelilakan poisto” ja sitten uuteen Shellac-kestolakkaukseen. Emme valitettavasti huolla toisen paikan tekemiä kestolakkauksia.

75 €

Kestolakkauksen kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen kestolakkaukseen

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset kestolakkauksen kotihoidosta sekä kestolakkaukseen valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös lakkaustemme takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset manikyristimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Manikyristimme

Liikkeissämme työskentelee luonnonkynsien palveluihin erikoistuneita manikyristejä. Suosittelemme tutustumaan kynsiammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!