Jenna A.

”Kauneudenhoitoala on aina kiinnostanut, siksi päätinkin hankkia tästä itselleni ammatin. Olen työskennellyt Blue Lagoonissa vuodesta 2012. Minulle on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen hoitoon sekä lopputulokseen. Parasta työssäni ovat ihana työtiimi ja asiakkaat.”

Blue Lagoonin tunnustukset

Jenna palkittiin Blue Lagoonin Gaalassa (2017) pitkäaikaisesta työsuhteestaan sekä sitoutumisestaan Blue Lagoon Beautyyn. Lisäksi vuoden 2017 sekä vuoden 2018 Gaalassa Jenna äänestettiin Blue Lagoonin positiivisena ja hyvää yhteishenkeä kehittävänä henkilönä.

Asiakkaiden kokemuksia Jennasta

"Ripsikuidut olivat pysyneet todella hyvin edellisestä huollosta! Tällä kertaa keskustelimme toiveistani ihan hiukan erilaisiin ripsiin ja Jenna toteutti toiveeni täysin. Nyt ripset ovat erittäin upeat! Oli upeat jo valmiiksi mutta nyt ovat vielä käytännöllisemmät. Ihana Jenna, kiitos <3"
"Palvelu oli ystävällistä, mutta kuitenkin huomioi omat tarpeeni. Aamuvuoron jälkeen toivoinkin, että voisin rauhassa rentoutua makuullani kun ripseni huolletaan. Sain rauhallisen ja ystävällisen sekä taidokkaan huollon! Juuri sellaiset ripset kun halusinkin:)"
"Jenna oli mukava, rauhallinen ja ennenkaikkea ammattitaitoinen. Selvensi hyvin mitä tekee joten ei tullut yllätyksiä tällaiselle ensikertalaiselle. Jälki hyvää. Tulen kyllä uudelleen."