Milla M.

”Haluan tuoda jokaisen sisäisen kauneuden esiin palvelemalla asiakkaita yksilöllisesti. Suhtaudun työhöni intohimoisesti.”

Milla M. on vähentänyt ripsiaikojaan, eikä tee tällähetkellä uusille asiakkaille. Microblading-aikoja Millalle voi tiedustella myös sähköpostilla kolmikulma@bluelagoon.fi. Millaan voit tarvittaessa olla suoraan yhteydessä myös Kolmikulman liikettä tai Kolmikulman avoimia työpaikkoja koskevissa asioissa.

Asiakkaiden kokemuksia Millasta

"Milla on taitava ammattilainen, jonka vuoksi hänen asiakas olenkin. Olen aina ollut tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi Milla on hauska ja hänen kanssaan on helppo höpötellä hoidon lomassa."
"Aina niin hyvää ja tarkkaa jälkeä tulee, kun pääsee Millan käsiteltäväksi! ? Ihoni on todella haastava eikä kuka tahansa sitä osaa käsitellä ja siitäkin huolimatta Milla suoriutui erinomaisesti! Lisäksi hän osaa olla erittäin asiakaspalveluhenkinen. "
"Milla on huikea! Suuret kiitokset ja pystyit uskomattoman hyvin lukemaan toiveeni ja haaveeni sekä yksilöllisesti huomioimaan juuri minun silmille sopivat ripset!"