Kokemuksia & asiakaspalautteita Blue Lagoonista

Blue Lagoonissa pidämme korkeassa arvossa asiakaspalautteita. Haluamme toimia läpinäkyvästi ja pitää eri kanavissamme arvostelut avoinna. Tällä sivulla kerromme, mihin saamamme arvostelut perustuvat, ja kuinka voit jättää meille palautetta, jotta arvokas viestisi varmasti saavuttaa meidät!

4,8

Perustuu 327 Google-arvosteluun.

4,4

Perustuu 132 Facebook-arvosteluun.

4,8 asiakasarvioiden keskiarvo 

Perustuu vuoden ajan kaikkien liikkeiden Phorestin kautta saamiin asiakasarvioiden keskiarvoon.

Asiakaspalautteita

"Oli todella mukava kokemus ensikertalaiseksi Blue Lagoonissa. Sain mieluisat kynnet ja tulen varmasti uudestaankin laittamaan kynnet :)"
"Olin ensimmäistä kertaa ripsien kestotaivutuksessa ja sain ihanan asiantuntevaa ohjeistusta ja neuvontaa. Hoitotilanne oli positiivinen kokemus kaikin puolin. Hoidon aikana oli rentoutunut olo ja tunnelma hoitolassa oli muutenkin hyvin miellyttävä. Lopputulos oli aivan mahtava, kiitos!"
"Pääsin ajallaan, kuten oli varattu. Ripsien laittaja oli erittäin ystävällinen ja teki huolellista työtä. Kysyi halusinko peiton päälleni, kirveleekö aineet ja kertoi aina kun teki jotain tai joutui poistumaan hakemaan jotain. Olen saanut aina erittäin hyvää palvelua yrityksessänne. Suosittelen eteenpäin."
"Asiakaspalvelu niin vastaanotossa, kuin itse hoidossakin erinomaista! Hyvällä mielellä tulee hoitoihin, ja vielä paremmalla mielellä poistuu! Ihania ja ammattitaitoisia työntekijöitä kaikki! Helsingin paras kauneushoitola, jota aion käyttää jatkossakin! Kiitos BLUE LAGOON! :)"
"On ihana käydä kauneushoidon huippupaikassa laitatuttamassa kynnet, iloisen osaavalla Karina B:llä."
”Ammattitaitoinen ja erittäin miellytttävä minulle sopivaksi tehty hoitopaketti! Jäi hyvä fiilis -kiitos!”
"Kiitos Riikka upeista ripsistä ja palvelusta ! Täyden kympin palvelua ja Riikka olet ihanan puhelias ja ystävällinen ja tietysti osaat hommasi erittäin hyvin . Olen todella tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan vielä tulevaisuudessa. Ihanaa kesän jatkoa ! :)"
"Kiitos Jenna A, aina kiva käydä ripsihuollossa ammattilaisella ja mukavalla henkilöllä."
"Kaunis meikki, josta sain paljon kehuja. Kesti hyvin juhlien loppuun asti. Noora on ystävällinen ja ymmärtäväinen ammattilainen. Aivan huippu kokemus ja ihan varmasti tulen uudestaan. Kiitos ♥️"

Sertifikaatit & tunnustukset

”Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti. Liikevaihto on selkeä kasvun mittari, ja sen perusteella yrityksiä on helppo verrata ja katsoa, kuka täyttää Kasvaja-sertifikaatin kriteerit. Tällaisten Kauppalahden Kasvuyritysten liike- ja yhteistyökumppaneiksi hakeutuvat niin asiakkaat, sijoittajat kuin erilaiset sidosryhmätkin.”

”Kauneushoitola Blue Lagoon on saanut Phorestin Client Experience -palkinnon vuonna 2019. Phorestin Client Experience -palkinto juhlistaa kauneushoitolan laadukkuutta, omistautumista ja intohimoa, joista ovat osoituksena asiakkaiden antamat viiden tähden arvostelut. Blue Lagoonin keskiarvo on ollut yli neljä tähteä viimeiset 12 kuukautta! Tämä uskomaton menestys perustuu yhtäjaksoiseen korkealaatuiseen asiakaspalveluun. Se on osoitus ammattimaisuudesta ja omistautumisesta sekä työhön että asiakkaisiin.”

Jätä arvostelusi tai anna meille palautetta!

Arvostelumaili

Helpoiten jätät hoidon jälkeisen palautteesi sähköpostiisi tulevaan kyselyyn, jossa voit arvioida tekijän sekä halutessasi antaa myös avointa palautetta.

Sähköposti

Voit myös lähettää palautetta tai vaikkapa toiveita sähköpostilla laadunvalvontaamme. Myös hoidon takuuta koskevat asiat tai mahdolliset reklamaatiot pyydämme lähettämään suoraan laadunvalvonta@bluelagoon.fi, josta saat nopeiten laadunvalvojamme vastauksen.

Facebook

Voit arvostella meidät myös virallisilla Facebook-sivuillamme.

Google

Voit myös jättää arviosi viralliselle Google-tilillemme.

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.