Sertifikaatit & tunnustukset

Client Experience 2019 & 2021

”Phorestin Client Experience -palkinto juhlistaa kauneushoitolan laadukkuutta, omistautumista ja intohimoa, joista ovat osoituksena asiakkaiden antamat viiden tähden arvostelut. Blue Lagoon Beautyn toimipisteiden keskiarvo on ollut yli neljä tähteä viimeiset 12 kuukautta. Tämä uskomaton menestys perustuu yhtäjaksoiseen korkealaatuiseen asiakaspalveluun. Se on osoitus ammattimaisuudesta ja omistautumisesta sekä työhön että asiakkaisiin.”

Tunnustus on myönnetty Blue Lagoonin vuosina 2019 ja 2020 toiminnassa olleille liikkeille.

Kauppalehden Menestyjät 2020 -sertifikaatti

”Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään usean eri tunnusluvun pohjalta. Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talent Tietopalveluiden tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.”

Kauppalehden Kasvuyritys 2019 & 2020

”Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti. Liikevaihto on selkeä kasvun mittari, ja sen perusteella yrityksiä on helppo verrata ja katsoa, kuka täyttää Kasvaja-sertifikaatin kriteerit. Tällaisten Kauppalahden Kasvuyritysten liike- ja yhteistyökumppaneiksi hakeutuvat niin asiakkaat, sijoittajat kuin erilaiset sidosryhmätkin.”