Häämeikki

Kaunis häämeikki ammattitaidolla tehtynä!

Hääpäivä on monelle kauan suunnitellun unelman huipennus, ja mikä parasta, jos voit tuntea itsesi mahdollisimman kauniiksi, ja luottaa häämeikkisi osaavien ammattilaisten käsiin! Hyvän lopputuloksen takaamme häämeikkiin sisältyvällä koemeikillä, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Häämeikissä monesti yleisimpiä toiveita ovat meikin kestävyys, kuvauksellisuus sekä klassisen tyylikäs ja kaunis lopputulos. Yhä useampi asiakas haluaa myös näyttävän häämeikin, mikä voi tarkoittaa häämeikkiin valmistautumista esimerkiksi suihkurusketuksella, kulmien värjäyksellä tai ripsipidennyksillä. Myös häämeikissä voidaan käyttää liikkeestämme ostettavia Sweedin irtoripsiä, jotka pysyvät kauniisti paikoillaan koko hääpäivän ajan.

Koemeikki

Häämeikin hintaan sisältyy täydellinen koemeikki. Koemeikkiin varataan aikaa 90 minuuttia ja itse häämeikkiin varataan aikaa 120 minuuttia. Koemeikissä asiakkaalla on mahdollisuus käydä tekijän kanssa toiveensa häämeikin osalta läpi. Suosittelemme sinua kertomaan hääpuvustasi ja kampauksestasi sekä esittämään mahdollisia kuvia puvusta ja sinua miellyttävistä meikeistä, jotta meikkaaja osaa ottaa nämä huomioon häämeikkiä suunnitellessa. Koemeikin yhteydessä meikkaaja pääsee myös tekemisiin ihotyyppisi sekä ihosi erityisvaatimusten kanssa, jolloin meikkaajalla on mahdollisuus kokeilla ja valita ihollesi parhaiten soveltuvat tuotteet.

Koemeikissä tulevalle morsiamelle valitaan meikkivoide, puuteri, korostus- ja varjostusvärit sekä poskipuna. Lisäksi käydään läpi asiakkaan toiveet silmien rajauksien suhteen ja valitaan myös silmämeikkiin käytettävät luomivärit ja mahdolliset irtoripset. Koemeikin yhteydessä suunnitellaan myös huulimeikki ja valitaan siihen käytettävät tuotteet. Koemeikin pohjalta meikkaaja merkitsee ylös morsiamen toiveet, häämeikkiin käytettävät tuotteet sekä muut mahdolliset erityishuomiot. Koemeikin pohjalta häämeikki on helpompi toteuttaa varsinaisena hääpäivänä, kun sekä meikkaajalla että morsiamella on selkeä yhtenäinen visio ja suunnitelma lopullisesta häämeikistä.

Koemeikin yhteydessä suunniteltu häämeikki tehdään asiakkaalle alusta loppuun asti valmiiksi. Mikäli asiakkaalla on toiveissa sisällyttää häämeikkiin ripsitupsuja, ei koemeikin yhteydessä silmiä välttämättä täytetä loppuun asti ripsitupsuilla, vaan ripsitupsuja käytetään koemeikin yhteydessä sopivasti kokonaisuuden hahmottamiseksi. Koemeikin pohjalta morsiamella on mahdollisuus kokeilla myös meikin kestävyyttä päivän mittaan, jolloin vielä hääpäivän meikissä voidaan tarvittaessa ottaa morsiamen tekemät havainnot huomioon.

Suosittelemme kaikkia morsiamia käymään koemeikissä ennen varsinaista häämeikkiä, ja sekä  koe- että häämeikki kannattaa varata jo hyvissä ajoin ennen häitä. Koemeikki on hyvä toteuttaa muutamaa viikkoa ennen häitä. Koemeikillä varmistamme, että hääjuhlaasi toteutettava meikki vastaa odotuksiasi, ja sinulla on mukava ja kaunis olo hääpäivänäsi!

Hääpäivän meikki

Häämeikkiin varataan liikkeissämme aikaa kaksi tuntia ja meikki toteutetaan hääpäivänä ennen häitä. Suosimme häämeikin toteutusta Blue Lagoonin omassa liikkeessä, mutta mikäli toivot, että häämeikki tehtäisiin hotellissa, kotona tai juhlapaikalla, niin olethan ensin yhteydessä liikkeeseemme.

Suosittelemme tulemaan häämeikkiin puhtaalla iholla hääkampauksen jälkeen. Koemeikin yhteydessä tehty suunnitelma ohjaa häämeikin tekoa. Lopulliseen häämeikkiin voidaan tehdä vielä hienovaraisia muutoksia myös koemeikin jälkeen, mikäli asiakas näin toivoo. Hyvässä häämeikissä korostuu laadukkaiden meikkituotteiden tärkeys. Laadukkaat meikit takaavat häämeikin hyvän pysyvyyden aamusta iltaan, läpi kyynelten ja juhlimisen.

Häämeikissä huomioidaan kasvojen kaikki alueet. Lopputulokseen vaikuttavat asiakkaan toiveet, tyyli ja persoona, joten myös häämeikki voi olla lopputulokseltaan hienostunut ja maltillinen, todella näyttävä tai mitä vain näiden ääripäiden väliltä!

Häämeikissä on mahdollista hyödyntää alle listattuja tuotteita. Mikäli omistat meikkituotteen tai -tuotteita, joita haluaisit sisällyttää häämeikkiisi, voit tuoda tuotteet mukanasi koemeikin sekä häämeikin tekoa varten.

Häämeikki sisältää:

Meikkipohja: meikkivoide, peiteväri, varjostusväri, korostusväri, tarvittaessa erilaiset puuterit ja poskipuna

Silmät: rajaukset (eyeliner, kajal), luomivärit, ripsiväri, irtoripset tai irtoripsitupsut

Kulmakarvat: kulmakynä, pomade ja kulmakarvageeli

Huulet: huultenrajauskynä, huulipunat, huulikiillot

Miten juhlameikki ja häämeikki eroavat toisistaan?

Suurin ero juhlameikin ja häämeikin välillä on häämeikin sisältämä koemeikki. Häämeikin suunnitteluun käytetään enemmän aikaa ja koemeikissä käytettäviä tuotteita ja niiden sopivuutta kokeillaan asiakkaalle jo ennen varsinaista häämeikkiä. Tyylillisesti häämeikki on monesti klassisen kaunis, kun taas juhlameikissä saatetaan hyödyntää rohkeampia trendejä.

Meikit hääseurueille, kaasoille sekä meikkauspalvelut tapahtumiin

Morsiamen ja kaason meikkaus samanaikaisesti onnistuu Kampin liikkeessämme. Kolmikulman sekä Iso Omenan meikkipisteemme mahdollistavat yhden meikkauksen kerrallaan. Meikkitiimistämme löytyy myös useita meikkaajia, jotka voivat tarvittaessa tulla suoraan tapahtumapaikalle. Räätälöimme myös uniikkien tarpeiden ja tilaisuuksien pohjalta meikkauspalveluita ryhmille! Isot tilamme mahdollistavat usean ihmisen seurueet sekä  meikkaajamme voivat tulla toteuttamaan toivottuja meikkauspalveluita myös tapahtumiin, ohjelmiin tai asiakkaan luokse! Usean meikkaajan ansioista voimme toteuttaa myös meikkauspalveluita ryhmille esimerkiksi osana yhteistä iltaa tai yrityksen virkistyspäivää.

Kysy ryhmällesi räätälöityä pakettia sähköpostitse info@bluelagoon.fi!