Päivämeikki

Huoliteltu ja ammattimainen lopputulos!

Päivämeikki

Päivämeikkiimme varataan aikaa liikkeissämme 60 minuuttia. Päivämeikki toimii samalla hyvänä opastuksena oman päivittäisen arkimeikin tekoon. Meikkauksen aikana voit kysyä ammattilaisen yksilöllisiä meikkivinkkejä juuri sinua varten. Päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen sekä asiakkaan ikä, persoona ja tyyli huomioiden. Päivämeikissä huomioidaan kaikki kasvojen osa-alueet, joista tärkein fokus on monesti ihossa. Päivämeikissä myös ehostetaan päivämeikkiin sopivalla tavalla asiakkaan silmät, huulet ja kulmat. Hyvä yleissääntö on, että meikissä huomio kannattaa keskittää harkitusti yhteen osa-alueeseen, joten päivämeikissäkin voidaan asiakkaan toiveiden mukaan korostaa silmiä, huulia tai vaikkapa kulmakarvoja. Päivämeikin on tarkoitus sopia töihin arkeen tai vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputuloksella haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä.

Päivämeikki on erinomainen nuorille asiakkaille jotka hakevat itselleen sopivaa tyyliä ja aloittelevat tutustumaan meikkeihin. Samalla ammattilaisemme voi neuvoa myös meikkituotteiden, välineiden, siveltimien ja ihonhoidon suhteen. Päivämeikki sopii myös erityistilaisuuksiin henkilöille, jotka ovat kokemattomampia meikkaaja ja suosivat luonnollista ja kevyttä meikkiä. Päivämeikki on myös suosittu esimerkiksi ennen tärkeää työmenoa tai valokuvausta. Päivämeikki on monelle iso osa arkista ja päivittäistä elämää, joten myös kokenutkin meikkaaja voi saada uutta näkökulmaa ja ideoita omaan arkiseen meikkiinsä. Ikääntyessä kasvojen lihakset, luusto ja iho muuttuvat, joten myös ikä voi tuoda uudenlaisia tarpeita omaa arkimeikkiä kohtaan. Myös meikkitottumukset ja -tyylit muuttuvat vuosien saatossa, joten 10 vuotta samalla kaavalla tehty päivämeikki, ei ehkä ole enää se asiakkaalle parhaiten soveltuva.

Miten päivämeikki ja juhlameikki eroavat toisistaan?

Päivämeikin tekoon varataan liikkeissämme vähemmän aikaa kuin juhlameikin tekoon, ja tyypillisesti päivämeikki on kevyempi kuin juhlameikki. Päivämeikki ei sisällä irtoripsien laittoa ja käytettävät värit ovat tyypillisesti päivämeikissä vaaleampia ja luonnollisempia kuin juhlameikissä. Päivämeikin tarkoituksena on suunnitella ja opastaa sinua päivittäisessä meikissäsi ja luoda elämäntyyliisi sopiva meikki, joka sinun on mahdollista myös toteuttaa päivittäin. Päivämeikki on siis hyvä vaihtoehto kun haluat saada vinkkejä ja opastusta sinulle sopivassa päivittäisessä ehostuksessa. Kauneushoitolassa tehtävä päivämeikki sopii myös erityistilaisuuksiin, jos olet kokemattomampi meikkaaja ja suosit luonnollista ja kevyttä meikkiä. Moni asiakas tulee päivämeikkiin myös esimerkiksi ennen tärkeää työmenoa tai valokuvausta.

Juhlameikin tekoon käytetään enemmän aikaa kuin päivämeikin tekoon, ja monesti hyvin pysyvällä, kestävällä ja huolellisella pohjameikillä on tärkeä rooli juhlameikissä. Juhlameikissä erityisesti pohjaan ja silmiin käytetään tyypillisesti useampia tuotteita kuin päivämeikissä. Juhlameikin pohjustuksessa meikkivoiteen ja puuterin lisäksi on monesti paikallaan käyttää myös peite- ja korostusvärejä, erilaisia puutereita korostukseen, varjostukseen, neutralointiin ja kiillon taltuttamiseen sekä poskipunaa. Juhlameikissä myös silmämeikki rakennetaan usein useampaa tuotetta käyttäen. Juhlameikin silmämeikissä voidaan käyttää useita luomivärejä, erilaisia rajauksia sekä irtoripsiä.