Pigmentoinnin poisto

Pigmentoinnin poisto turvallisesti ammattilaisen kanssa

Pigmentoinnin poisto

Pigmentoinnin poisto turvallisesti ammattilaisen kanssa

Aina kestopigmentointi tai microblading ei onnistu toivotulla tavalla tai pigmentoinnin saattaa haluta muusta syystä poistaa. Oma tyyli voi olla muuttunut, pigmentoinnin väri vaihtunut ajan myötä tai muoto saattaa olla epäsopiva. Pigmentoinnin voi poistaa, mutta se vaatii aikaa sekä ammattilaisen tekemään poiston.

Pigmentoinnin poisto on prosessi

  • Tatuointien, microbladingien sekä kestopigmentointien poistossa voidaan käyttää laseria tai poistoaineita. Me Blue Lagoonissa toteutamme pigmentointien poistoja poistoaineen ja pigmentointikoneen avulla.

  • Poistokäsittely tehdään laadukkaalla ja turvallisella SC Color X -poistoaineella. Aineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä kun liuosta viedään laitteella ihoon. Aineen suola huuhtoo väriä pois. 

  • Tällä menetelmällä pystymme poistamaan kestopigmentointia, microbladingia sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja. Menetelmän etuja on tehokkuus eri pigmenteille, toimenpiteen hyvä siedettävyys, nopeahkot tulokset sekä suhteellisen edullinen hinta.

  • Minkä tahansa pigmentoinnin poisto on aina prosessi, johon kannattaa varautua hyvin. Käytetty pigmenttiaine ja syvyys, johon pigmentti on viety ihossa vaikuttavat prosessin kestoon. Hoitokertoja saatetaan tarvita useita. 

  • Jos väri on syvällä ihossa tai sitä on paljon, yleensä hyvään lopputulokseen päästään 2-3 liotuksella. Ammattilaisemme käy jokaisen asiakkaamme tilanteen aina läpi konsultaatiossa, joka tehdään ennen toimenpidettä. 

  • Aina ei ole tarkoituksenmukaista yrittää poistaa kaikkea pigmenttiä vaan pelkkä haalistaminen saattaa riittää, jotta päästään tekemään uudet kulmat vanhan päälle.

Mitä pigmentoinnin poistossa tapahtuu?

SC Color X -hoito

SC Color X -hoito on patentoitu kestopigmentoitujen ja microblading-kulmien poistomenettely, joilla pystytään poistamaan eri muotoisia ja värisiä kulmia. Menetelmä on nopeahko ja kustannustehokas ratkaisu pigmentin poistoon, ja yleisesti ottaen hellävaraisempi ja kivuttomampi kuin laserpoisto. Väripigmenttiä saadaan poistettua kudoksesta ilman että kehon lymfa-järjestelmään pääsisi pigmenttien haitallisia ainesosia.

Pigmentoinnin poisto Blue Lagoonissa

Kestopigmenttejä ja microblading-kulmia poistettaessa viemme ihoon SC Color X -poistoainetta pigmentointikoneen avulla. SC Color X -hoito perustuu elimistömme tuottamaan fysiologiseen maitohappoon, joka haihtuu aineenvaihduntaamme ilman haitallisia jäämiä. Yleisesti ottaen poistohoito on kivuttomampi kuin itse kestopigmentointi tai microblading-käsittely. SC Color X -menettelyssä iholle muodostuvat pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Menettelyssä pintakerros (orvaskesi) poistetaan vajaa 1mm syvyydeltä.

Pigmentoinnin poistamiseen liittyvät seikat käymme aina läpi konsultaatiossa, joke tulee varata aina ennen toimenpidettä. Konsultaatiossa ammattilaisemme tarkistaa tilanteesi ja sen kuinka monta poistokertaa riittää. Aina ei ole tarkoituksenmukaista yrittää poistaa kaikkea pigmenttiä, vaan joskus pelkkä haalistaminen riittää. Haalistamiseen riittää monesti yksi käsittelykerta. 

Iho pigmentoinnin poiston jälkeen

Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä, sillä siihen vaikuttaa ihotyyppi, ihon kunto ja immuunijärjestelmä. Yleensä parantuminen tapahtuu 6-12 viikon aikana. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin niillä, joiden haavat parantuvat normaalia huonommin. Jälkihoito-ohjeistuksen noudattaminen edesauttaa paranemista huomattavasti. Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Liian nopeasti peräkkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä, joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen.

Periaatteessa kaikki kulmat voidaan hoitaa. Todennäköisyys arpeutumiseen kuitenkin kasvaa, jos pigmentoinnit tai microblading-käsittely on tehty liian syvälle. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely, jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin, joka näkyy kevyenä varjona ihon läpi.

Kulmien kestopigmentoinnin tai microbladingin korjaus

Kulmakarvojen pigmentointien korjauksessa päästään joskus parhaimpaan tulokseen, kun epäonnistuneita pigmentointeja vaalennetaan ensin, ja tämän jälkeen kulmiin tehdään uudet pigmentoinnit tai microblading-kulmat. Huomioithan, että korjaussuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti, eikä esimerkiksi todella arpeutuneita tai paljon käsiteltyjä kulmia voida välttämättä lähteä enää korjaamaan uudelleen toteutettavilla kestopigmentoinneilla tai microbladingilla.

Hentoja ja vaaleita microblading- ja kestopigmentointi kulmia pystytään usein korjaamaan suoraan uudella microblading- tai pigmentointikäsittelyllä. Joskus on parempi kuitenkin tehdä ensin pigmentointien vaalennus (1-2 käsittelykertaa) ja tämän jälkeen uudet microbladingit tai kestopigmentoinnit. Jos vanhat pigmentoinnit tai microbladingit ovat kuitenkin todella tummat, leveät tai syvälle ihoon tehdyt, on niitä monesti mahdotonta saada kauniiksi pelkällä päälle tehtävällä vahvistuksella. 

Se miltä pigmentointien poisto tuntuu, riippuu paljon asiakkaasta, asiakkaan ihosta, hoidettavasta alueesta, vanhoista pigmentoinneista ja mahdollisesta arpikudoksesta sekä erityisesti käytettävästä poistomenetelmästä. Erityisesti laser on monesti kivulias tai jopa todella kivulias. SC Color X tuntuu usein jonkin verran epämiellyttävältä, mutta on kivuttomampi kuiin itse microblading- tai kestopigmentointikäsittely.

Blue Lagoon Beauty ostaa palvelun ulkoiselta palveluntuottajalta. Sopimuksen mukaisesti jokainen palveluntarjoaja on vastuussa tekemästään työstä.

Hinnasto

Microblading -kulmat

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Blue Lagoonin liikkeissä sinua palvelevat useat microbladingiin erikoistuneet sertifioidut ammattilaiset. Käytämme laadukkaita ja pitkään markkinoilla olleita turvallisia Swiss Colorin pigmenttejä.

Ikäraja Microbladingissa on 18 vuotta.

Lue lisää microbladingista & katso kuvat

Microblading -konsultaatio (hyvitetään hoidon hinnasta)

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet microbladingiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat kulmasi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, palvelusopimus, mahdolliset esteet toimenpiteelle sekä tulevien pigmentoinnin malli.

Konsultaatio ennen microbladingin ottamista on aina pakollinen.

Voit varata pelkän konsultaation tai sekä konsultaation että toimenpiteen. Jos varaat molemmat samaan aikaan, varaa konsultaatio viimeistään kahta vuorokautta ennen toimenpidettä. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, ehdit vielä perumaan hoitoajan ennen 24h laskutuskäytäntöämme. Pigmentaatio-toimenpide on aina pysyvä, joten on tärkeää olla varma toimenpiteestä.

Mikäli olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultaatioon, voit sovitusti laittaa hyvät kuvat kulmistasi ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2 € laskutuslisä).

40 €

Pigmentoinnin poisto

Kestopigmentointikoneella + SC Color X -nesteellä tehtävä pigmentoinnin poisto pystytään tekemään tehokkaasti kaikille eri pigmenteille.

Kestopigmentointilaitteella laitettavan SC Color X-poistoaineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä, joita poistuu ihosta jo hoidon sekä paranemisprosessin aikana. Menetelmällä pystytään poistamaan kestopigmentointeja, microbladingeja sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja.

Yhden toimenpiteen kesto on noin 45 minuuttia.

149 €

Microblading -kulmat Touch Up -jatkokerta

Jos haluat ylläpitää microblading-kulmien lopputulosta kulmien alkaessa haalistua, varaa tämä Touch Up -jatkokerta ja mieluiten samalle tekijälle, joka teki aiemmin microblading-kulmat.

Jos kulmia ei ole juurikaan enää jäljellä, ota yhteys liikkeeseen, jotta ammattilaisemme voi arvioida, täytyykö kulmat tehdä uudelleen vai riittääkö 90 minuutin aika Touch Up -käsittelyyn. On erityisen tärkeää, että aika ei lopu kesken.

 

TÄRKEÄ HUOMIO! Jos et ole ottanut microblading-kulmia Blue Lagoonissa, varaa aina ensin konsultaatioaika viimeistään 2 vrk ennen hoidon toteutumista. Konsultaation hinta (40€) hyvitetään Touch Up -hoidon hinnasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.

160 €

Microblading Touch Up -jatkokerta master-taso 185 €

Jos haluat ylläpitää microblading-kulmien lopputulosta kulmien alkaessa haalistua, varaa tämä Touch Up -jatkokerta ja mieluiten samalle tekijälle, joka teki aiemmin microblading-kulmat.

Jos kulmia ei ole juurikaan enää jäljellä, ota yhteys liikkeeseen, jotta ammattilaisemme voi arvioida, täytyykö kulmat tehdä uudelleen vai riittääkö 90 minuutin aika Touch Up -käsittelyyn. On erityisen tärkeää, että aika ei lopu kesken.

Master-tason microblading-tekijä on tehnyt kulmia pidempään, hallitsee laajasti erilaisia kulmatyylejä ja on tehnyt paljon haastaviakin kulmia. Lisäksi master-tason microblading-artisti hallitsee erilaisia kulmatyylejä.

TÄRKEÄ HUOMIO! Jos et ole ottanut microblading-kulmia Blue Lagoonissa, varaa aina ensin konsultaatioaika viimeistään 2 vrk ennen hoidon toteutumista. Konsultaation hinta (40€) hyvitetään Touch Up -hoidon hinnasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.

 

185 €

Microblading -kulmat 1. kerta Master-taso yht. 355€

Microblading -kulmat 1.kerta master-tason tekijä.

Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen microblading-käsittelyn sekä Touch Up -käsittelyn 5-10 viikon kuluttua ensimmäisestä laitosta. Konsultointi ennen microblading-hoitoa on aina pakollinen. Varaathan siis ensin ajan microblading-konsultaatioon. Touch Up -vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä Touch Up -vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

Master-tason microblading-tekijä on tehnyt kulmia pidempään, hallitsee laajasti erilaisia kulmatyylejä ja on tehnyt paljon haastaviakin kulmia. Lisäksi master-tason microblading-artisti hallitsee erilaisia kulmatyylejä.

 

355 €

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi pysyy 1-5 vuoteen iholla riippuen mm. ihotyypistä ja ihonhoidosta.

Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti hoidon tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja toimenpiteestä, otathan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Ikäraja kestopigmentointiin on 18 vuotta.

Lue lisää kestopigmentoinnista & katso kuvat

Kestopigmentointi­konsultaatio

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet pigmentointiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat pigmentointisi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, palvelusopimus, mahdolliset esteet toimenpiteelle sekä tulevien pigmentoinnin malli.

Konsultaatio ennen kestopigmentoinnin ottamista on aina pakollinen.

Voit varata pelkän konsultaation tai sekä konsultaation että toimenpiteen. Jos varaat molemmat samaan aikaan, varaa konsultaatio viimeistään kahta vuorokautta ennen toimenpidettä. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, ehdit vielä perumaan hoitoajan ennen 24h laskutuskäytäntöämme. Pigmentaatio-toimenpide on aina pysyvä, joten on tärkeää olla varma toimenpiteestä.

Mikäli olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultaatioon, voit sovitusti laittaa hyvät kuvat pigmentoitavasta alueesta ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2 € laskutuslisä).

40 €

Pigmentoinnin poisto

Kestopigmentointikoneella + SC Color X -nesteellä tehtävä pigmentoinnin poisto pystytään tekemään tehokkaasti kaikille eri pigmenteille.

Kestopigmentointilaitteella laitettavan SC Color X-poistoaineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä, joita poistuu ihosta jo hoidon sekä paranemisprosessin aikana. Menetelmällä pystytään poistamaan kestopigmentointeja, microbladingeja sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja.

Yhden toimenpiteen kesto on noin 45 minuuttia.

149 €

Kulmien kestopigmentointi: Shadow-tyyli, jatkokerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

200 €

Kulmien pigmentointi: Shadow-tyyli, 1. kerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen käynnin ja yhden vahvistuskäsittelyn. Huomioithan, että konsultointi ennen hoitoa on pakollinen. Vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

380 €

15 kysymystä ja vastausta pigmentoinnin poistosta

Kokosimme yhteen 15 oleellisinta kysymystä microblading-kulmien ja kestopigmentointien poistosta ja vaalentamisesta. Sattuuko hoito, montako hoitokertaa vaaditaan, paljon hoito maksaa, voiko hoito vaikuttaa kulmakarvojen kasvuun ja paljon muuta! Lue asiantuntijoidemme vastaukset tästä artikkelista!

Tärkeää tietoa pigmentoinnin poistosta

Tutustu ennen toimenpidettä tarkasti kotihoito-ohjeisiin sekä hoitoon valmistautumiseen. Pigmentoinnin poisto on aina prosessi, ja on tärkeää, että sinulla on ennen hoitoa selkeä ymmärrys hoidon esteistä sekä itse hoidon toteutuksesta ja kotihoidosta.