Hääpalvelumme

Jotta hääpäiväsi olisi täydellinen!

Häät

Hääjuhlaan valmistautumista varten tarjoamme liikkeessämme erilaisia mahdollisuuksia morsiamille, sulhasille sekä hääseurueille. Voimme toteuttaa liikkeissämme polttariyllätyksiä ja hemmotteluhetkiä, Bridal Showerin hääseurueelle sekä häämeikit varsinaisena juhlapäivänä. Huomioithan, että mikäli ihosi kaipaa hoitoa ennen häitä, suosittelemme aloittamaan hyvän ihonhoidon jo 6-12 kk. ennen hääpäivää.

Hoidot häitä varten, näitä suosittelemme:

Polttarit

Ihanan lisän polttareihin tuo morsiamen ylellinen hemmotteluhetki! Kuinka mukavaa olisikaan suoda morsiamelle rentouttava hoitoelämys hääkiireiden keskellä! Monet polttariseurueet ovatkin siirtyneet suosimaan erilaisia kauneushoitoja osana polttaripäivää. Suosittuja polttarihoitoja ovat hieronnat, manikyyrit ja pedikyyrit tai mikäli morsianta halutaan hemmotella kokonaisvaltaisella hoitoelämyksellä, suosittelemme tutustumaan pakettihoitoihimme. Polttarien yhteydessä voimme toteuttaa myös hoitoja koko polttariseurueelle. Yksi mukava vaihtoehto on toteuttaa hääseurueelle esimerkiksi sormien Shellac-kestolakkaukset yhteisessä isossa kynsitilassamme, jolloin hääseurue voi viettää aikaa yhdessä myös hoitojen ajan!

 

Bridal Shower

Voimme viritellä hääseurueesi tunnelmaan Bridal Showerin merkeissä. Kuinka täydellistä olisikaan ottaa kaikki ilo irti yhdestä elämän ikimuistoisimmasta kokemuksesta! Bridal Shower on tarkoitettu morsiamen lähipiirille. Bridal Showerin tarkoituksena on juhlistaa morsianta sekä laittautua yhdessä hääseurueen kanssa hääpäivää varten! Bridal Shower kannattaa järjestää muutamaa päivää ennen häitä, viimeistään viikkoa ennen häitä. Mikäli haaveissasi on ihana hääelämys yhdessä läheistesi kanssa, niin olethan yhteydessä liikkeeseemme hyvissä ajoin, jotta ehdimme suunnitella tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden. Jos haluatte viettää aikaa laittautumisen merkeissä tiiviisti yhdessä, suosittelemme kokeilemaan Shellac-kestolakkausta, rakennekynsiä tai parihoitohuoneessa toteutettavia kasvo- tai jalkahoitoja.

Tilaisuuksien ja ryhmähoitojen suunnittelua varten otathan yhteyttä info@bluelagoon.fi.

Bridal Shower -hoidot häihin, näitä suosittelemme: