Yhteiset hemmotteluhetket

Mukavia hetkiä pareille, ryhmille ja yrityksille!

Baby Shower

Raskaus on naisen elämää mullistava kokemus, ja haluamme suoda tulevalle äidille mukavia ja rentouttavia kokemuksia! Joillekin raskausaika on haasteellinen ja olosta voi olla vaikea nauttia. Lisäksi raskaus voi aiheuttaa suuriakin muutoksia ihoon, kynsiin ja hiuksiin. Kaikkia hoitoja ei myöskään suositella raskaana oleville ja moni odottava asiakas kaipaa myöskin uusia kotihoitosuosituksia sekä lisätietoa heille sopivista hoidoista ja tuotteista. Liikkeessämme olemme suunnitelleet juuri raskaana olevalle asiakkaalle sopivan hoitokokonaisuuden – Glowing Mama -hoitopaketin, joka mahdollistaa turvallisen ja rentouttavan hemmotteluhoidon! Tämä hoito on täydellinen lisäys osana Baby Showereita. Myös hoitolahjakortti odottavalle tai tuoreelle äidille on kaunis huomionosoitus, jota ystäväsi varmasti arvostaa!

Yhteiset hemmotteluhetket

Liikkeissämme voimme toteuttaa yhteisiä hemmotteluhetkiä pienille ja isoille ryhmille. Kampissa käytössämme on myös yksi parihoitohuone, jossa voimme toteuttaa yhteisiä hoitoja pareille ja ystäville. Ryhmien ja parien hemmotteluun suosittelemme Hot Stones -kuumakivihierontaa, pedikyyriä, kasvohoitoa, Spa-manikyyriä sekä pakettihoitoja. Lahjakortti yhteiseen hemmotteluhetkeen kumppanin kanssa mahdollistaa yhteisen laatuajan ja tuo arkeen ripauksen luksusta!

Virkistyspäivät yrityksille

Yrityksille voimme tarjota työhyvinvointia edistävää urheiluhierontaa tai toteuttaa asiantuntijaluentoja kauneudesta ja hyvinvoinnista. Olethan yhteydessä liikkeeseemme, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus!