Kasvojen täyteainehoidot

Kasvojen muotoilu

Sairaanhoitajamme ovat erikoistuneet myös kasvojen muotoiluun (keskikasvot– ja alakasvot). Täyteaineiden avulla voidaan kauniisti korostaa ja kohottaa kasvojen piirteitä sekä korjata mahdollista epäsymmetriaa. Kasvojen muotoilun avulla ikääntymisen tuomat merkit vähenevät, kuten rypyt sekä juonteet hävenevät ja kasvoihin  saadaan aikaan nuorekas, raikas ja harmoninen yleisilme 

Kasvojen muotoilu soveltuu niin miehille, kuin naisillekkin. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti kasvojen piirteiden mukaan. 

Kasvojen muotoilussa teemme aina erillisen 30min konsultaation ennen täyteainehoitoa. Konsultaatiossa suunnitellaan tuleva täyteainehoito yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultaation hinta on 50e, joka hyvitetään täyteainehoidon hinnasta, kun tulet  kasvojenmuotoiluun Blue Lagoon liikkeeseen 6kk sisällä konsultaatiosta.  

Keskikasvojen muotoilu: Poskipäiden korostaminen- ja muotoilu

Poskipäitä voidaan korostaa ja  täyteläistää täyteaineiden avulla. Täyteläiset ja pehmeät posket ja korkeat & erottuvat poskipäät ovat tämän hetken trendi ja luovat ryhtiä & nuorekkuutta kasvoille. Iän myötä lähtenyt täyteläisyys kasvoista voidaan palauttaa poskipäiden korostamisella ja muotoilulla. Poskiin saadaan nostetta ja täyteläisyyttä, jolloin juonteet ja rypyt hälvenevät. Tuloksen näet heti täyteainehoidon jälkeen. Paranemisaika on 1-3pvä.  

  • Kasvojen muotoilun konsultaatio tehdään aina ennen täyteainehoitoa 
  • Täyteainehoidon kesto: n. 60-90min 
  • Tuloksen kesto: 1-3-vuotta 

Alakasvojen muotoiluLeuan ja leukalinjan korostaminen- ja muotoilu 

Leukaa & leukalinjaa voidaan muotoilla ja korostaa hyvin täyteaineiden avulla. Leuan muotoilussa voidaan luoda maskuliinista tai feminiinista lookkia. Pistokohdat katsotaan aina haluttujen lopputulosten mukaan. Leuan muotoilussa leukaa voidaan terävöittää tai luoda leuasta pehmeä sekä harmoninen. Leukalinjan korostus tekee kasvoihin raamikkuutta ja selkeitä linjoja samalla häivyttäen mahdollista kaksoisleukaa. Leuan ja leukalinjan muotoilun avulla kasvoistasi tulee tasapainoiset ja nuorekkaat. Tulos on näkyvissä välittömästi täyteainehoidon jälkeen. Paranemisaika 1-3pvä.  

Suuntaa-antavia esimerkkejä tarvittavasta määrästä:

  • 1-2 ml Nasolabiaalit (nenän ja suunpielten väliset juonteet)
  • 0,8-1 ml tupakoinnin aiheuttamat juonteet suun ympärillä
  • 0,5-1,5 ml Huulten muotoilu (määrä yhdellä hoitokerralla, haluttu lopputulos voi vaatia useita hoitokertoja)
  • 1-2 ml Marionettijuonteet (suupielten ja leuan väliset juonteet)
  • 1-2 ml kaulan poikkijuonteiden häivytys