DMK-entsyymiterapia

DMK on ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka palauttaa ihon sisäisen tasapainon jäljittelemällä ihon omaa kemiaa. Iho pyritään jälleenrakentamaan progressiivisesti pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi.

DMK-konseptilla saavutetaan uskomattomia tuloksia. Hoidon tuloksellisuus johtuu siitä, että hoidossa käytetään paramedikaalista hoitotapaa. Paramedikaalinen hoito vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaanhoitotapa yhdistää lääketieteen, sekä terveyden ja normaalin solutoiminan ylläpitämisen. DMK-hoidoissakäytettävien tuotteiden koostumus on niin lähellä elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidot räätälöidään aina asikaskohtaisesti! DMK-kasvohoidolla voidaan tuloksellisesti hoitaa aknea, rosacea, ikääntymismuutoksia, pigmentaatiohäiriöitä, tai optimaalisesti ylläpitää ihon kuntoa.

DMK-konsepti säätelee ja parantaa ihon toiminnan optimaaliselle tasolle ja perustuu eri neljään vaiheeseen.

Remove (poisto)

Kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. DMK-hoidossa liiallinen kuollut ihosolukko poistetetaan muuttamalla se heikoksi hapoksi, joka huuhdellaan ihon pinnalta pois.

Rebuild (jälleenrakennus)

DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka jälleenrakentavat ihoa ja palauttavattavat ihon sisäiset toiminnot optimaaliselle tasolle.

Protect (suojaus)

DMK-hoidossa käytettävät antioksidantit suojaavat auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristöteikijöiden  vaikutuksilta ehkäisten ennenaikaiselta vanhenemista.

Maintain (ylläpitö)

DMK-hoidon ylläpitäminen kotihoitotuotteilla on ensisijaisen tärkeää, jotta ammattihoidolla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.